|
|
#1 | ||
|
İstanbullu ve/veya İstanbul faaliyetlerine katılan Joomlacılar ile gerçekleştireceğimiz İstanbul Piknik etkinliğinin ilkine hepiniz davetlisiniz. Piknik faaliyetimiz kadın-erkek, Joomlacı, WordPressci hatta Drupalcilere bile; herkese açıktır.
![]() Piknik Tarihi 2 Ağustos 2009 Pazar Buluşma Yeri ve Zamanı Kadıköy....08:00 Eminönü..08:30 Eyüp........09:00 Dönüşte ayrılış noktaları Eminönü (Yenisi araç durumuna göre eklenebilir.) Piknik Yeri Kemerburgaz...10:00 (Ayın 29'una kadar teklife göre değişebilir.) Piknik Programı Mangal, mangal, mangal Voleybol, futbol, gıcığı olanlar güreşe gelebilir ![]() Sadece hoş sohbet. İş, güç, arıza, hata yok. Gerekenler Araba, Mangal, Mangal Kömürü, Yiyecek, Meşrubat, Kağıt Tabak-Bardak-Çatal, Fotoğraf Makinesi, Futbol Topu, Voleybol Topu Kırmızı et, Tavuk ve Sucuk mangal yapılacaktır. Lütfen 1 kişilik yiyecek-içecek getirmeye çalışınız. Piknik alanına girmeden evvel ayrıca malzeme almak isteyenler için molamız olacaktır. Dilerseniz orada alınacaklara ortak olabilirsiniz. Ben öyle yapacağım. Akşamdan al, buzluğa at donsun, yolda çözülsün falan gerek yok diyorum. Lütfen listede ismi bulunmayanlar, araba ve mangal getirip getiremeyecekleri bilgisi ile beraber konu altında listeye eklenmek istediklerini belirtsinler. Listeye girenlerden misafir getirecek olanların bunu belirtmesi gerekmektedir. Listeden çıkmak isteyenler 29 Temuz Çarşamba gününe kadar bu durumu bildirsinler. Piknik günü gerekebilecek irtibat telefonları: Kadıköy: 1 gün evvel burada elirtilecektir. Eminönü: 1 gün evvel burada elirtilecektir. Eyüp: 1 gün evvel burada elirtilecektir. Katılımcı Listesi:
Güncel olarak eksikler 3 Araba 3 Mangal 3 Top
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Arkadaşlar yeme-içme ve sair ortak şeyler (kağıt tabak, çatal, bardak vb.) için adam başı ortalama 15-20 TL gideriniz olacaktır. Biz para toplamayacağız, yanlış anlaşılmasın
Gelecek olanların bilgisi olsun diye söylüyorum. Mangal yapılacak şeyler alınacak. Ya alıp geleceksiniz ya da diğer almamış olanlarla birlikte pikniğe çıkarken yolda topluca alacaksınız. Ben topluca bir et marketten alma yanlısıyım ama dileyen dilediğini yapabilir.Mangal ve son noktadan sonrası için ulaşımı, gelecek olanlar vasıtasıyla halledelim istedim. Mangal ve araba temin edebilecek olanlar bana bildirsin dedim, ses çıkmadı. Son çare piknik günü mangal sayısını 3-4-5'e (her 5 kişiye 1 mangal) tamamlayacak şekilde satın almamız gerekecek. Araba işine ise bir çare bulacağız inşeallah. Bu konularda yardımcı olabilecek olanlar bana özelden de bildirsin. Konu altında kaynayıp gidebilir. Pikniğe 15 gün var. 29 Temmuz 2009 Çarşamba gününe kadar değişikliklere karar verilebilecektir. Bugün itibariyle listede ismi olanlara konu adresi özel ileti vasıtasıyla gönderilerek bilgi verilmiştir.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bu sefer çok çok önemli bir sorun çıkmaz ise, + 3 kişi (ve +1 misafir) daha taşıyabilecek araç
ile istanbul piknik alanında bulunacağım. Yenibosna'da oturuyorum ama ayvansaray-eyüp-fatih-balat taraflarından gelmek isteyen arkadaşları karşılayabilirim.
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
Alıntı:
Arabayla gel yeter
|
|
|
|
|
#5 |
|
evet bende geliyorumm
|
|
|
|
#6 | |||
|
Alıntı:
Adam ta Adana'dan geliyor ey CMSTÜRK ahalisi, duyuyor musunuz Hem de bu etkinlikler için ikinci gelişi.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Selamun Aleyküm,
Pikniğe +2 misafirle birlikte katılabilirim. Ayrıca şehir dışından gelecek arkadaşlar için 3 kişiye kadar misafir kabul edebilirim. ![]() Görüşmek üzere, Selamlar.
|
|
|
|
#8 | |||
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Hesaplarıma göre o gün tur dönüşüm oluyor istanbula,yani gece uykusuz kalıp sabah istanbulda oluyorum,eğer bir sorun olmazsa (kendimi taşıyabilirsem) bende gelebilirim, birde yine pazar akşamı çıkışlı turum olacak (yani aynı gün)...
Kesin olmamakla beraber gelebilirim.
|
|
|
|
#10 |
|
Araba var mangal yok. Benim 6 yaşındaki ufaklığı ön koltukta kucağına alacak 1 kişi+arkaya da 4 kişi alabilirim.
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
ben İstanbul u pek bilmiyorum . Kadıköy e kadar gelsem olurmu ?
|
|
|
|
#12 | |||
|
Alıntı:
Ayrıca sırf erkek gözüküyoruz. Evliler için zor olmasın bu durum ? Çekinenler biraraya gelse eşlerini de getirirler.
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Alıntı:
![]() Mangal yok, ancak yakın çevremi araştırayım. Bulabilirsem haber veririm.
|
|
|
|
#14 |
|
Bizim mangal kullanılmamazlıktan paslanmış ve çöpü boylamış..Malum hanımlar sevmez pek mangal olayını...
|
|
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Mangal olayını halledemezsek ortaklaşa alırız eksik kalan kadar. Zaten marketlerde ucuz epey, 8-10 liraya var. 20 kişiye bölsen 50 kuruş yapar tanesi, 20 kişiye 4 tane lazım olur, adam başı 2 lira yapar. Yalnız aynı yöntemle araba alamayız
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|