|
|
#1 | |
|
header templatesini üzerine;ya da forumhome nin üzerine(ben her ikisine de yaptım)
Alıntı:
snow.js dosyasını ftp de sitenizin ana dizinine atnız. Not:denenmiştir.İe ve firefoxda operada çalışmkta.diğerlerini bilmiyorum.
Konu maske tarafından (16-12-2008 Saat 08:40:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: caps ekledim |
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ne güzel yağıyor
Teşekkür ederim maske.Eline sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
yakın da gelecek olan yılbaşının hatrına ben de kurdum.koyu renkli tema da daha belirgin ve güzel oluyor.
|
|
|
|
|
#4 |
|
gercekten hoş bi eklenti saol paylaşımın için kardeşim.
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yapımcı: Doberlec
Demo:Javascript Snow: DHTML Snowstorm AcıkLama: Gelişmiş versiyon sitenize kar yağar. Yağan karlar bir sayfada durduğunuz sürece altta birikir kaybolmaz. Snowstorm klasöründeki dosyaları forum ana dizinine atınız. Alttaki kodu header templatesinin en üstüne ekleyiniz. Alıntı:
Ayrıntılı açıklama: 1)snowstorm.js dosyasını direk anadizine atın. 2)imagE Klasörünü direk anadizine atın dikkat ederseniz imageS klasörü değil ve o nedenle klasörü bölmeyin. Yukarı da maskenin verdiğiyle aynı anda kullanabilirsiniz.
|
|
|
|
#6 |
|
ฬคи†є๔ senin verdiğin internet explorer de hata veriyor firefox da sorunsuz çalışıyor
Konu crownprince tarafından (31-12-2008 Saat 12:26:42 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|