|
|
#1 |
|
itiraf.com (daha sonradan sattı), uzmantv.com, istanbul.net gibi sitelerin sahibi Ersan Özer'den bir site daha www.paramkayboldu.com
|
|
|
|
#2 |
|
Ben ne sitesi anlamış değilim.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
adam hergün cebinde var olan seri numarası alınmış 5 ytl'leri piyasa sürüyor (bakkala, pastaneye vb. yerlere alışveriş yaparken veriyor)
sonra o paranın seri numarasını sitede yayınlıyor, o seri numaralı parakimdeyse o günkü hediyenin sahibi oluyor bu olayı hergün yapıyor hergünün ayrı seri numaralı poarası ve o güne ait farklı hediyeleri var, birde arama motoru koymuş oradan elinde var olan 5 ytl'nin seri numarasını aratıyorsun, seri numarası tutarmı diye ![]() anladın mı?
|
|
|
|
#4 |
|
vatandas kendini cok akilli saniyor, ileriye yönelik bir yatirim, hit toplamak amacli, ticari bir yaklasim, nette isi gücü olmayanlara yönelik bence. belli bir süre sonra asil amaci icin siteyi kullanacak, simdilik terim yerindeyse yem atmis nete
|
|
|
|
|
|
|
#5 | ||||
|
Alıntı:
Alıntı:
Peh...
|
|
|
|
|
#6 |
|
sitenin sunumunu parası kayboldu diye yapıyor ama yazıda bunun ciddi olduğu imajı var dolayısıyla yalan söylüyor parasını kaybeden adam daha önce fotokopisini çekmiş ruh hastası gibi
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tek kelimeyle saçmalık ötesi...yapacak daha güzel şeyler bulun bence!...
|
|
|
|
#8 |
|
alanadimikaybettim.com
bunuda ben yaptım hergün bir alan adı kaybedeceğim, alan adımı bulana hosting vericem
|
|
|
|
#9 |
|
Hehe,bak bu güzel fikir işte
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() bende kendimi kaybettim sırf bu siteler yüzünden sitemi bulana ....... Sevgilerimle diyecegim
|
|
|
|
#11 |
|
gayet ilginc bir fikir. garip olan ne?
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
bence de değişik bir fikir olmuş. her yerde promosyonlar varken niye bu iş bu kadar yadırganmış anlayamadım..
Alıntı:
|
|
|
|
#13 |
|
Çok basit düşünmüşsünüz bence
deli gibi sponsor reklam v.b olaylar dönüyor sitede. Kulaktan kulağa gidiyor ve insanlar siteye giriyor. Bana kalırsa projenin amacı çok daha farklı yakında kokusu çıkar
|
|
|
|
#14 |
|
Bence gayet iyi bir ticari yaklaşım, sitelerin amacı zaten ziyaretçi toplamak, ama seri numarasını yazacak falan bakacak Türk insanı biraz zor bulunur gibi
|
|
|
|
#15 |
|
Bence güzel düşünce, hoşuma gitti şahsen
![]() İlerisi için amacı farklı olurmu bilmiyorum ama çoğu insanın dikkatini çekecek şekilde hazırlanmış.
CMSTurk.Net - Sistem Yöneticisi Kişisel : Yenidendogus.Net #Özelden hiç bir şekilde destek vermiyorum. Tüm soru ve sorunlarınız için forumu kullanınız. #Msn adresi istemeyip,kendi adresinizi yollamayınız! #Kurallara aykırı olduğunu düşündüğünüz mesajları "Rapor" ediniz. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|