|
|
#1 | |||
|
Alıntı:
|
|
|
|
#2 |
|
işte emek budur, tebrik ederim tüm emeği geçenleri
bu güzel değeri ortaya çıkaran insanlarla burada bir çatı altında olmak da bence ayrı bir gurur. Kitabın ilk müşterisi ben olacağım
|
|
|
#3 |
|
Tebrik ediyorum
|
|
|
#4 |
|
valla süper bir şey yakında bunun kursunu veren yerler de çıkmazsa şaşarım
|
|
|
#5 |
|
Emeği geçen herkese çok teşekkürler.gerçekten büyük bir boşluğu dolduracak bir çalışma olmuş.
|
|
|
#6 |
|
tebrik ederim
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
harcanan emekleri sevgili arkadaşım Tahsin sayesinde(Linux) çok iyi biliyorum ve hayatımda piyasaya sürüldüğü an alacağım dediğim ikinci şey (diğeri ps3tü ve aldım ehuehue)
çok yararlı bir kaynak inşallah beklenen ilgiyi görür... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
tebrik ediyorum. uzun zamandır bu haberi ne zaman verecek arkadaşlar diye bekliyorum. gerçekten arkadaşların bu kitap için ne derece araştırm toplantı ve çalışmalar yaptığına şahit oldum. herkes için çok faydalı olacak büyük bir boşluğu dolduracak bir KAYNAK KİTAP olacağına eminim. şimdiden tüm yazarları ve varlıklarıyla katkı sağlayan arkadaşları tebrik ediyorum...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Hayırlı olsun herkese
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
oh be akar abi geliyor geliyor büyük kitap geliyor
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
çok merak ediyorum, bu kadar büyük bir emek ürünü olan bu kitap kaç tane satacak, çünkü o kadar çok joomla, smf vb. kullanan kişiler varki
umarım kitap gereken değeri alır böylece joomla geliştikçe kitabın yeni baskılarıda çıkar
|
|
|
#13 |
|
emeği geçen herkesi kutlarım helal sizlere
|
|
|
#14 |
|
Kitabın editörü ve Pusula yayın yönetmeni olarak benim de birkaç kelam etmem iktiza eder sanırım.
Kitap fikir olarak ilk ortaya çıktığı zaman hali hazırda bir joomla kullanıcısı olarak epeyce bir heyecanlandığımı, ne zamandır böyle bir fikre ve hayale sahip olduğumu cmsturk'ten görüşmeye gelen arkadaşlarla da paylaşmıştım. Sağolsun cmsturk ekibi bu fikri ve rüyayı canlı tutmamda kitabın basım öncesi hali elime gelene kadar da epeyce yardımcı oldu. Şuan kitap basılmak üzere (ve ilk okuyanlardan biriyim editörü olarak ) emeği geçen herkese teşekkür ederim. CMSTurk ekibi ile daha nice kitaplara diyorum ve herkese kolaylıklar diliyorum.
|
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|