|
|
#106 |
|
Güzel bir gündü gelip destekleyenlerinde, işlerinden dolayı gelemeyipte destekleyenlere de teşekkür ederiz.Ben askere gitmeden önce bir kere daha toplanırız umarım.Herkezle tanıştığıma çok memnun oldum.
Joomla! CMSTURK.net - Türkiye'nin Webmaster Destek Forumu Konu pcmami tarafından (04-07-2010 Saat 19:22:39 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Güzel bir gündü, emeği geçen ve oraya gelen herkese çok teşekkürlerimi sunarım
|
|
|
|
#108 |
|
Çok güzel bir gün geçirdik, bir sonrakinde tekrar görüşmek dileğiyle herekese teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Gelemediğim için üzüldüm.İnşeAllah bir daha ki sefere
|
|
|
|
#110 | |||
|
Daha ne kadar genelleştirelim abi
herkesi alıyoruz işte...Senin eksikliğini her seferinde hissediyoruz. İnşeallah en kısa sürede tekrar görürüz seni... Alıntı:
|
|
|
|
|
#111 |
|
Çok güzel bir gün geçirmiş olduğunuz resimlerden anlaşılıyor.
Gelemediğim için üzüldüm. |
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Güzel ve faydalı bir toplantı oldu gerçekten. Akar Bey'in 1.6 altı öngörüleri, Drupalog'un Drupal Joomla kıyaslaması ve Drupal Analizi ve Çağrı'nın Wordpres ile ilgili bilgilendirmesi bizlere yeri ufuklar kazandırdı.
Denislici ve Emin Bey'in Acesef ile alakalı kullanıcı kaynaklı hatalardan bahsetmesi ve yapılan çözümlemeler, destekler Acesef'in gelişimi noktasında geleceği adına oldukça umut verici idi. Ayrıca Netbilsis'in sıcakkanlı yaklaşımları toplantı salonunun rahatlığı ile bütünleşince keyifli bir ortam oluşturdu diyebilirim. İkramda kusur yoktu. Önce su servisi, ardından çay ve kuruyemiş, arkasından kurabiye ikramı ile beraber çay ve acılı acısız lahmacun ikramı süperdi. Tekrar teşekkür ederim. Toplantıya katılan herkes oldukça keyifle ayrıldı diyebilirim. En azından ben her toplantı sonrası iyi bir ivme yakalıyorum kendimde. Gençlerin bu kadar heyecanlı ve istekli oluşu bana da canlılık getiriyor. Üstelik gururlanıyorum. Bizim insanımızın üretkenliği ve doğru işler yapması bende ayrı bir etki meydan getiriyor. Üzüldüğüm yanları da var tabiki: Her defasında memecon, muratyil, ercan ve forumda beğeni ile takip ettiğim bir çok kardeşimi göremeden geri dönüyorum. Keskelerimi bir başka toplantıya bırakıyorum.
|
|
|
|
#113 | |
|
Alıntı:
İstişare ortamı için herkese teşekkürler.Tahsin abinin moderatörlüğü de oldukça güzeldi Çağrı'nın "one minute"lerini de unutmayalım
|
|
|
|
#114 |
|
Nekadar da bu işin kıvılcımını ve dostluğunu sanal ortamda yakalamış olsakta, karşılıklı diyalogla bunu pekiştirmenin keyfi başka oluyor. Böyle güzel ve hoş ortamı hazırlayan arkadaşlara teşekkür ederim.
|
|
|
|
#115 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#116 | |||
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#117 | ||
|
Güzel gündü arkadaşlar.
Hem Joomla hem Drupal hem Wordpress konuştuk. Ayrıca Joomla topluluğu hakkında güzel şeyler konuştuk, güzel bazı adımlar atma kararı aldık. Bunları bir dahaki toplaşmamızda değerlendireceğiz. Yedik, içtik, sohbet ettik. 5-5:30'a kadar oradaydık herhalde. Çok güzel geçti. Bazı arkadaşlarımızla ilk defa görüşmek de güzeldi. Bu açıdan benim için ayrı bir yeri oldu.
|
|
|
|
|
#118 |
|
Her zaman ki gibi yine son dakika süprizi ile karşılaştığım için gelemedim. Eve az önce gelebildim. Güzel birgün olmuş, bundan sonra geliyorum demeyeceğim, desem de aldırış eden olmasın lütfen.
|
|
|
|
|
|
|
#119 | ||
|
Kafamda yazdım ama foruma yazmamışım
Ersen ve Ümit başta olmak üzere gelmesini beklediğimiz ama gelemeyen arkadaşları göremediğimiz için üzüldük...gerçekten ama.
|
|
|
|
|
#120 |
|
Evet bir dahakinde umarım bütün herkez gelir.Tabi işleri açısından müsait olursalar.Onlarıda tanımaktan memnun oluruz.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|