PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Üyelere karşı mahcup oluyorum..

mahvii
17-08-2007, 20:17:57
Bir çok sorunu zamanla aşıyoruz ama bazılarını da henüz aşamayınca tepkiler gelmeye başladı.

Yazı gönderme meselesi. Ja submiti kurduk. Güzel!

Yazı göndermek konusu tam bir sabır işi. Üyemiz yazıyı kopyaladığı zaman gerekli butona, kopyaladığı yerdeki arkaplan, önplan bütün herşey maşallah aynen geliyor.

Bunun için resimdede gördüğünüz komik uyarıyı ekledim. Hadi üyeler zor minnet metni önce worda kopyaladılar oradan arial 10 yaparak butona kopyaladılar diyelim bu seferde velevki gözattan seçtikleri resim uygun değilse eyvah!

Uyarı geliyor haliyle boyut büyük vs. ama ondan daha vahimi az önce binbir zahmetle aktardığı metinde kayboluyor. Tekrar kopyalaması lazım.
NOWYSWYG editörünü seçtim. Onun tek artısı metni nasıl kopyalarsan kopyala forum standartına uygun olarak oluşuyor font vs. Onunda bir azizliği var. Mesela metni ne kadar paragrafa bölersen böl bütün yazılar içiçe oluyor. Yani hiç bir cümleyi bir alt satırdan başlatamıyorsun. Ot gibi bir editör yani.

Beklentilerimize cevap verecek bir editörü hala arıyoruz. İlanını verelimde belki satılıyordur.

1- İleti yazıldıktan sonra önizlemesi olsun (ki resmin uygun olup olmadığını vs. görsün.)

2- Üye nereden eklerse eklesin yazıyı, sadece wordii bir tabirle sadece yalnızca metni korusun : )(Forumda yazı fontu vs. konusunda tek bir kalıp olması için)

3-Birde gözat ya da url'den seç mantığı yerine kendim servere yüzlerce resim koyup üyeler oradan tercihini yapsınlar ki yok jpg değildi yok boyutu çoktu vs. muhabbeti olmasın..

Şunu bir halledebilsem inanın baya rahatlayacağım.

http://img158.imageshack.us/img158/7821/adszji2.jpg