Orijinalini görmek için tıklayınız : download bileşeni
ibrahbas
17-08-2007, 16:53:05
arkadaşlar joomlaturkiye veya bestofjoomlada kullanılan download bieeşeninden lazım varsa linkini yazasanız sevinirim bu arada 2.defa yazmadan tr dil dosyası da olsa iyi olur hayırlı günler
mjdepo
17-08-2007, 16:57:30
link directory adı aratın joomla türkiyede var
ibrahbas
17-08-2007, 19:14:35
joomla türkiyenin maşaallahı var bi giriyoz bi tık yapıyoz servis dışı oluyo neyse bana bi link verebilseniz iyi olur herhalde başak yerde vardır bundan
memoc@n
17-08-2007, 19:17:03
Link directory bileşeni arıyorsan arayacağın yer önce bu site bulamadığında da arayacağın yer extensions.joomla.org olacak search kutucuğuna orada yazman yeterli (Link directory(
Link directory'de Soner Ekici (pisdoktor)'nin geliştirmeyi bıraktığı bileşenlerden. Bu açıdan tavsiye edilmez. Kişisel sayfası ve çalışmaları burada http://www.sonerekici.com/ Bileşeni de indirebilirsiniz. Bileşenin Türkçesini ben de elden geçirmiştim bir ara ama geliştirilmediği için bendeki TR hali arşivimde duruyor.
Bu arada Link Directory, JTR'de farklı düzenlemeler ile kullanıldı. Bir nevi oradaki JTR özel edisyonu.
Best of Joomladakini hatrılamıyorum ancak benzer özellikler mtree bileşeni ile kullanılabilir. O da 99 $ fiyatla satılıyordu en son.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.