PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : com_tournaments & com_events // Oyuncular için Lig düzenlemesi!!

lavec
07-08-2007, 14:27:12
com_tournaments & com_events

Merhaba arkadaşlar oyun platformları,halı saha maç istatistikleri gibi sitelerinizde kullanabileceğiniz çok güzel bir site ve yaratmış oluduğu modül ve bileşnelerini paylaşacağım sizinle fakat bileşeni kuruyorum sorunsuz bi şekilde bileşenler modülünden seçip ayar yapmak istediğimde ;

"admin.mls_tournaments.php on line 6" hatası alıyorum CHMOD'u 777 yapmama rağmen problem gitmedi. Eğer düzenleyebilirsek çok faydalı modüller ve bileşen olarak kullanabiliriz.
website adresi ; http://www.mylansite.org/

lavec
09-08-2007, 17:43:08
bileşen ile ilgilenebilecek kimse varmı acaba?

memoc@n
09-08-2007, 17:51:29
Sanırım pek kimsenin ilgi alanında olan eklentiler değil ilgili satırda ne yazıyor acaba bilemiyorum o yüzden hatanın neden kaynaklandığını bilemiyoruz siz bakıp söyleyin bize o satırda ne yazdığını

memoc@n
09-08-2007, 17:53:04
Neyse başka sitede açtığınız mesaja baktım bunlar yazıyor
require_once( $mainframe->getPath( 'class', 'com_mls_lang' ) );
$l = new MLS_lang;
Hatanın sebebine gelince bu hata language klasöründe türkçe dil dosyası olmadığından kaynaklanıyor

lavec
10-08-2007, 02:03:46
Üstad tamam çok teşekkürler sorunu hallettim + ekstra olarak bide LANG bileşeni varmış onuda kurudm oturdu tamamen
Ne desem az +rep :)
Tekrar teşekkürler

memoc@n
10-08-2007, 02:43:03
Hem sen neden sorunlarına başka yerde çare arıyon bak burada çaresi :) şaka şaka bilgiyi nereden alırsan al güzeldir ve yakışıklıdır

lavec
11-08-2007, 00:14:20
Üstad eyw joomlayıburadan öğrendik.Saygımız var hemde abimiz olarak.
Buraya yazdım fakat 2 gün evap alamayınca kimsenin ilgisini çekmedi diyerekten yazdım oradada birileri görürde bi el uzatır bana diye düşündüm.

-> Şimdi bu modülün footerdaki imzayı kaldırmak istiyorum fakat dabaseden okuyor sanırım delirmek üzereyim.Nasıl yaparım üstad yardımcı olman mümkünmü??

memoc@n
11-08-2007, 00:48:18
veritabanından okumaz zannetmem direk o sunucudan okuyor olabilir emin olmak için veritabanına gir ve o geçen kelimelerden birini al search ile arat tüm veritabanını