PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FlashChat_v4711 Joomla Uyumu Varmı

metalboys
16-06-2007, 14:32:30
Simdi Sistemime FlashChat_v4711 kurucam joomla ile uyumu nedir yani sonucta chate giriş parola ile oluyo bunun arasında bir bağlantı yapmam gerekiyomu bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim

GökhanHT
16-06-2007, 15:15:30
bildiğim kadarıyla flash chat kendi entegre ediyor.ve flash chatın son sürümü olup olmadığına bakın flash chatte açık vardı bildiğim kadarıyla.

metalboys
17-06-2007, 22:57:44
Ben Kurdun evet kendisi entegre ediyomus açıklar neler bilen varmı ben biraz inceledim ama öle göze batan bişey göremedim

memoc@n
18-06-2007, 15:20:15
Eğer ücretini ödeyerek almışsanız ve en son versiyonu yüklüyse güvenlik konusunda sorun olmaz

metalboys
18-06-2007, 17:21:50
anladım o yuzden 5$ gibi cüzzi bi rakam diyolar bende dedim tema aynı her şey aynı nie parayla alalım dedik :) ilginç
sağol ya bu msg altında alakasız ama güzel tema lazım bana satan neresi var öle çok pahalı olmayan bi yer söleyebilirmisin

memoc@n
18-06-2007, 17:46:25
Joomlanın paralı temalarını satan (türkiyede) arkadaşlar var bunların hemen hepsi warezden topladıkları temaları bayi ayağına satıyor bayilik diye bir olayları yok adamların zaten direk sitelerinden abone şeklinde temalarını satıyorlar bu temaları sitelerinin haricinde satın almak onların ekmeğine yağ sürmektir. Yok özel tema yaptırmak istiyorsanız burada volkan arkadaşımız var kendisi tema üretiyor söylersiniz bize istediğiniz şekli veya bir örneği gbuna benzer kaça yapılır gibi eğer uygun bulursa yapar size teslim eder en azından başka hiç bir yerde olmayan temaya sahip olmuş olabilirsiniz. Bunun dışında önereceğim diğer ücretli temaları satan siteler kibunların çoğunuda biliyorsunuz

metalboys
18-06-2007, 18:43:49
evet bende bunu demek istemiştim böle bildik tanıdık biri olsun onunla nasıl irtibata geçerim bana ulasırsa yada ulasabileceğim mail vs. verirsen sevinirim hem tanıdıkmıs :) birbirimize destek olmamız lazım

memoc@n
18-06-2007, 19:12:34
Genelde forumda biliyorsun özel mesaj atarsan sana dönecektir, msn den fazlaca meşgul olduğundan kullanmıyor ama buradan ulaşabilirsin ayrıca bu konuyu en azından bu mesajda kapatalım malum konu dışına çıkıldı