PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : JoomLa MaiL Kurmak

iLker GoLer
30-03-2007, 19:12:31
SeLam...
JoomLa Sitemize bir webserver kurmak istiyorusz. yani, xxxx[at].domainname.com gibi maiLLerimize web sitesi uzerinden bakmak isitorusz. bunu yapmak icin, JoomLa! icin ozeL bii seyh war mi ?
ya da JoomLa icin oLmasa biLe boyLe bii durum ne yapmak gerekir..

YardimLariniz icin TesekkurLer..

iLker GoLer

memoc@n
30-03-2007, 19:16:04
BURADAKİ (http://www.joomladersleri.com/component/option,com_smf/Itemid,2/topic,886.0/) başlık altında bulduğum bir modül var ve bir deneyin eğer işinize yararsa kullanın olmadı tekrar bilgi verirseniz bakarız bir başka eklentiye

iLker GoLer
31-03-2007, 20:25:38
SeLam hocam..
Dediginiz moduLu basari iLe siteye kurdum.. simdi bazi ayarLamaLar yapmam gerekio sanirim.. maiLserver icin..

BiLgiLendirirseniz sewinirim;
iLker GoLer |

BURADAKİ (http://www.joomladersleri.com/component/option,com_smf/Itemid,2/topic,886.0/) başlık altında bulduğum bir modül var ve bir deneyin eğer işinize yararsa kullanın olmadı tekrar bilgi verirseniz bakarız bir başka eklentiye

memoc@n
31-03-2007, 20:28:26
Ne gibi anlayamadım, modülde gerekli alanlar mevcuttur bir ekran görüntüsü alıp buraya eklerseniz sorularınız daha rahat anlaşılır

iLker GoLer
31-03-2007, 20:59:54
hocam ben moduLu kurdum ama varoLan bii maiL adresi iLe Login oLmak istedigimde 404 Not Found oLuyor...

urL kismina : mydomain.com
Path kismina da : squirrelmail
yazdim... hostum da squirrelmail i desteLiyor...

girmemesinin nededi ne oLabiLir.

Ne gibi anlayamadım, modülde gerekli alanlar mevcuttur bir ekran görüntüsü alıp buraya eklerseniz sorularınız daha rahat anlaşılır

memoc@n
31-03-2007, 21:28:50
Url kısmına sen hostundan o maile girdiğin şekilde adresi yapıştır bakalım

iLker GoLer
31-03-2007, 21:39:22
girdigim urLyi yazinca C_paneLe gecio ve ftp sifresi istiyor...

yani url kismina yazdigim su : mydomain.com:2095

cunku ben maiLLeri burdan bakiyorum ama burasi da c_paneL sifresi istiyo..
ben werdigim maiLLerde giren kisiLere bu sifreyi sormamasi Lasim...

Yapamicaz gaLiba (:
Yorduk seni de vaLLa hocam.. ama oLursa cok mutLu edersin beni...

memoc@n
31-03-2007, 21:43:41
Yok hocam sen cpanele giriş değil de tam olarak mail giriş bölümü varya şifre istediği yeroraya gel şifre istemezse mainden çıkış tuşuna basarak çık sonra giriş bölüme gel ve oradaki cpanelden sonraki adresi al bakalım demek istedim

memoc@n
31-03-2007, 21:55:32
Bu mesaj açıldığı gün hazırlamaya başladım ve nihayet bitirip kurdum jommail adında bir mail modülü joomla ana sayfamızda sol en altta görebilirsiniz buradan ben kendi mailime ulaşabiliyorum ve cpaneli es geçip sadece mail bölümüne girebiliyorlar birazdan upload edip yüklemeniz için buraya koyacağım kullanıcı adı bölümüne direk epostanız şifrenizde zaten malum olarak girin deneyin deneyenler sonucu buradan bildirsin lütfen isteyenler bu modülü sadece kendine gösterebilir mail dağıtmayanlar yani....böylece diğer üyelere görünmez isteyende mail dağıtımında kullanabilir

memoc@n
31-03-2007, 22:00:10
Evet arkadaşlar jommail 1.0 modülünü BURADAN (http://joomlacode.org/gf/project/joomla_turkish/frs/) indirebilirsiniz

iLker GoLer
31-03-2007, 22:55:18
hocam indirip kurdum ben...
varoLan bii maiL den Login oLmak istedigimde 404 hatasini weriyor tekrar sitemde..

memoc@n
31-03-2007, 23:04:37
Valla bende çalışıyor kullanıcı adı kısmına email adresini yazıp şifremi girdiğimde ok diyorum ve mail bölümüne gidiyor bende sorun yok yani kodlarda ve modülde

iLker GoLer
03-04-2007, 00:13:11
SeLam hocam....
moduL ben de haLa caLismio (: sorun acaba /tr uzantisinda oLdugu icin mi benim site.. direkt pubLic_htmL icinde degiL Tr kLasorunde ?

memoc@n
03-04-2007, 00:18:51
Ondan olmaz, bir arkadaş daha başka başlık altında yazdı kurdu ve sorunsuz çalışıyor şimdi mail dağıtacak onunla...

iLker GoLer
03-04-2007, 00:34:39
peki bendeki sorun nedir hocam sence ? ben de kurdum ama caLismio
site gaucitt.com

Ondan olmaz, bir arkadaş daha başka başlık altında yazdı kurdu ve sorunsuz çalışıyor şimdi mail dağıtacak onunla...

iLker GoLer
03-04-2007, 02:26:12
hocam su sorunu bii cozebiLsek ya... sinir etti beni (:

memoc@n
03-04-2007, 02:31:42
Valla port adresinden olabilir modülün mod_....php ile başlayan dosyasını açın modules klasöründen bulun ftp den alın sizin port adresinize cpanelden girdiğinizde sona eklenen rakamı girin bir deneyin diyeceğim ama