Orijinalini görmek için tıklayınız : Activate JoomlaStats
tsira
25-03-2007, 03:53:15
Elinde bu mambotu olan varmı...Yada buna benzer aynı işi görecek bir mambotta olabilir..
Ben bir ara foruma entegre etmiştim fakat ana syfayı kurunca ziyaretçileri kontrol etmemeye başladı....
Arama yaptım ama bir türlü buna benzer bir şey bulamadım...
yardımcı olan varsa sevinirim....
dostlukal...
memoc@n
25-03-2007, 03:56:25
İstatistik bileşenleri arasında en iyisi olan bbclone dur tavsiye ederim bir bakın hoşunuza gidecektir. BURADAN (http://www.joomlaos.de) bbclone diye arattırın indirip kurun kurulum bitince size bir kod verecek ve bu kodu temanın index.php sine bahsedilen yere yapıştırın kaydedin hepsi bu mükemmel bir istatistik modülüdür kim nereden hangi kelimeyle gelmiş haftalık aylık yıllık veri ayrıca günlük olarak diğerinin üzerine yazdığından mysql de fazla yer kaplamaz bende bu bileşeni kullanıyorum
tsira
25-03-2007, 04:29:20
Tamamdir hocam bileşeni kurdum...Şimdilik sorun gözükmüyor teşekkür ederim...
Kurmayı düşünen arkadaşlar için bir hatırlatma yapayım(memocan söyledi :) ) arama yaptıktan sonra indirdiğiniz zip li dosyada bir tane modüll ve bir tanede bileşen olmak üzere 2 adet dosya çıkıyor karşımıza biz bu dosyaların sadece bileşenini yükleyeceğiz...Modülü yüklememize gerek yokmuş..
Bileşeni yükledikten sonra karşımıza ATTENTION yazısının alt kısmında ( <? işareti ile başlıyor) bir kodlama çıkıyor biz o kodu alıyoruz temanın index şablonunda <head >.....</head> in arasina yapıştırıyoruz....Sonra kullanıma hazır hale geliyor...Ben inceledim gerçekten güzelmiş....
Bir başka nokta türkçe destek bileşeni olan varsa paylaşabilirmi :)
dostlukla...
memoc@n
25-03-2007, 04:36:26
Madem bir hayır yaptık tam yapalım eklenecek kod aşağıda ayrıca tsira bold (kalın) yazma tüm mesajındaki yazıları :)
<?
defined("_BBC_PAGE_NAME") ? _BBC_PAGE_NAME : define("_BBC_PAGE_NAME", $mainframe->_head['title']);
defined("_BBCLONE_DIR") ? _BBCLONE_DIR : define("_BBCLONE_DIR", $mosConfig_absolute_path."/administrator/components/com_bbclone/");
define("COUNTER", $mosConfig_absolute_path."/administrator/components/com_bbclone/mark_page.php");
if (is_readable(COUNTER)) include_once(COUNTER);
?>
sakkan
20-08-2007, 14:14:58
merhabalar;
bunu admine girmeden ayrı bir sayfa gibi site dışında (istatistik sayfası gibi göstermemizin yolu varmı
memoc@n
20-08-2007, 14:37:38
Bu sadece admin panel içindir kullanıcılarınız görmesi için oluşturulmuş bir istatistik bileşeni değil
codire
16-03-2008, 03:55:26
Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/plchaber/public_html/administrator/components/com_bbclone/lib/html.php on line 75
Warning: file_get_contents(http://www.plchaber.com/administrator/components/com_bbclone/css/bbjoomla.css) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/plchaber/public_html/administrator/components/com_bbclone/lib/html.php on line 75
Yukarıdaki hatayı alıyorum , bileşen açılıyor ve üst kısmında bu çıkıyor.Ne yapmak gerekir?
e-balli
30-06-2008, 10:52:11
rt_sporticusta hata veriyor daha once 20 ye askın yapmıs olmama ragmen hemde :D kodu yapıstırınca hata alıosun
eturan25
30-06-2008, 11:39:06
Harika bir bileşenmiş bu.
Sağolun.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.