Orijinalini görmek için tıklayınız : joomla sayaç
yoruk
18-02-2007, 01:43:30
selam
sorunları kaplumbağa hızıyla aşmaya başladık.sayaç lazım.bir sayaç kurdum.pc min cokie sini filan temizledimmi sayaç sıfırlanıyor.java kodlarından oluşmuş bir sayaçtı.bana tavsiye edebileceğiniz sorunsuz bir sayaç lütfen
memoc@n
18-02-2007, 01:47:55
Hayırlısı olsun bakalım yoruk bu arada sayaç olayı için genel ayarlardan öncelikle istatistikler bölümünden istatistikleri aktif et saymaz yoksa ve bizim ana sayfamızda (joomla olan) sayaç uyarsa BURADAN (http://www.iw1qlh.net) indirebilirsin değişik görünümleri var ayarlarsın yükledikten sonra
yoruk
18-02-2007, 02:38:14
iyi güzel hoş kurulduda kurulduğu anda 000007 yi gösteriyordu.10 defa nerdeyse siteye giriş yaptım hala 000007 gösteriyor genel yapılandırmada istatistikler aktif.
yoruk
18-02-2007, 02:39:08
yazmayı unuttum sizin ana sayfada kullandığınız sayaçtan
memoc@n
18-02-2007, 02:39:50
Eğer firefoxta girerseniz öyle olabilir zannedersiniz explorerla denermisiniz
yoruk
18-02-2007, 02:57:10
ie7 de kurmuştum ve denedim,değişmiyordu.sizin dediğinizin tam tersi firefoxta saydı 00008 oldu.ama explorerla girildiğinde bu sayaç saymıyacakmı?.
memoc@n
18-02-2007, 03:00:50
Valla benimkini de bi test edin bakalım, bende yok şu anda explorer, hayret
yoruk
18-02-2007, 19:01:55
arkadaşlar ben hala sayaç işini halledemedim
mod_digit_counter_1_0 bu sayacı denedim firefoxta atıyor explorerda atmıyor
aşağıdaki java kodlu sayacı kurdum pc imde cokiesleri temizleyince sayaç sıfırlanıyor
daha başka bilidiğiniz sayaçlar varmı
----------------------------------------------------------------
<script language="Javascript">
<!--
function getCookieVal (offset) {
var endstr = document.cookie.indexOf (";", offset); if (endstr == -1)
endstr = document.cookie.length;
return unescape(document.cookie.substring(offset, endstr));}
function GetCookie (name) { var arg = name + "="; var alen = arg.length;
var clen = document.cookie.length; var i = 0; while (i < clen) {
var j = i + alen; if (document.cookie.substring(i, j) == arg)
return getCookieVal (j); i = document.cookie.indexOf(" ", i) + 1;
if (i == 0) break; } return null;}function SetCookie (name, value) {
var argv = SetCookie.arguments; var argc = SetCookie.arguments.length;
var expires = (argc > 2) ? argv[2] : null;
var path = (argc > 3) ? argv[3] : null;
var domain = (argc > 4) ? argv[4] : null;
var secure = (argc > 5) ? argv[5] : false;
document.cookie = name + "=" + escape (value) +
((expires == null) ? "" : ("; expires=" + expires.toGMTString())) +
((path == null) ? "" : ("; path=" + path)) +
((domain == null) ? "" : ("; domain=" + domain)) +
((secure == true) ? "; secure" : "");}function DeleteCookie(name) {
var exp = new Date(); FixCookieDate (exp); // Correct for Mac bug
exp.setTime (exp.getTime() - 1); // This cookie is history
var cval = GetCookie (name); if (cval != null)
document.cookie = name + "=" + cval + "; expires=" + exp.toGMTString();}
var expdate = new Date();var num_visits;
expdate.setTime(expdate.getTime() + (5*24*60*60*1000));
if (!(num_visits = GetCookie("num_visits"))) num_visits = 0;num_visits++;
SetCookie("num_visits",num_visits,expdate);
//-->
</script>
<script language="Javascript">
<!--
document.write("Ziyaretçi Sayısı: "+num_visits+" ");
//-->
</script>
------------------------------------------------------------------------------
memoc@n
18-02-2007, 19:05:42
En düzgün sayaş sitemizde de kullandığımız sayaç ancak sende çalışmadı, ben bu sorunun joomlada olmaığına eminim çalışan çok örnekleri var çünkü, sunucu bazlı olabilir diye düşünüyorum aklıma da başka bişey gelmiyor, ücretsiz scriptler veren kodlar veren sitelerden araştırman lazım kendi kodunu kendin modül halinde modüller bölümünden oluşturup içine kodu koyman belki en azından çözüm olabilecek
yoruk
18-02-2007, 19:13:18
yukarıda yazdığım java kodun içinde bir çok cokie geçiyor.bu kod yerel sunucular için yazılmış olabilirmi.bu kodlarla oynayarak cokielerini sunucunun içine atamazmı.benin kodlarla oynayacak kadar bilgim yok.
memoc@n
18-02-2007, 19:15:26
Yok yerel sunucu için değil ayrıca bak bir modül var gözüme çarpan küçük bir türkçeleştirme yapılırsa iyi olur ama detaylı bir istatistik sayaç ama çok detaylı istatistik veriyor olabilirmi acaba sizin için BURADAN (http://astatspro.joom.la/deutsch/faq/Counter_Modul_fuer_das_Frontend.html)
memoc@n
18-02-2007, 19:17:01
Bir de bu var BUYRUN (http://joomlander.net/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=14&Itemid=27)
hakany
19-02-2007, 20:37:04
Merhaba ben de konuların kaç kere görüntelendiğini yanlarında yazdırmak istiyordum, tesadüfen akocomment i kurduğumda bunların çok güzel hit sayısı olarak yanlarında göründüğünü gördüm, yorum yapılabilmesi de cabası, akocomment tweaked versiyos SE yi hararetle öneririm...
yoruk
19-02-2007, 22:03:21
selam
bahsettiğiniz akocomment tweaked versiyos SE' joomla sayacımı hareke geçirecek bana nasıl bir faydası olur.
yoruk
19-02-2007, 22:31:10
başaldığım bir çok işi hallettim hala sayaç işini halledemedim.yukarıda verdiğiniz sayaçlarda olmadı.benim içinde çok gerekli.
memoc@n
19-02-2007, 22:39:25
Bazen her istediğinizi yapamazsınız mesela arama yapın forumlarda milyonlarca joomlacının içinde sayacı çalışmayan veya kayan yazı gösteremeyen çok az insana rastlarsınız bunun sebebi de siz değil sunucunuzun yani hostunuzun kalitesine bağlıdır elden bir şey gelmez :)
yoruk
19-02-2007, 22:55:51
free hostla bu işe başladım aksaklıklar artınca ücretli host aldık.bu işte hostumun ne gibi bir kusuru olabilir.gerekirse hostumla görüşeceğim.isterseniz host firmamım adını vereyim.
memoc@n
19-02-2007, 23:03:55
Hayır ismini vermeniz gerekmiyor, sonuçta hostta olsa sunucunun kalitesi sunucunun işlemesini sağlayan scriptlerin güncelliği gibi durumlar kaliteyi etkiler haliyle, yoksa başka bir şey demek istemedim. Sizin bilgisayarınızın donanımı ve yazılımı ile başkalarının ki bir birine nasıl benzemez ve bazıları daha güçlü ve program açısından daha güncel olması performansı etkiler. Sunucularda bu bilgisayarlar gibidirler o kadar
yoruk
19-02-2007, 23:11:25
sunucumun cpaneline girdiğim zaman scriptlerde bir sayaç var.bir kod veriyor onu joomlaya eklemeye çalıştım olmadı.sunucumun verdiği o kodu siteme nasıl ekleye bilirim.belki sadece o kodu destekliyordur
memoc@n
19-02-2007, 23:17:25
Html veya javascript tipindeki kodları eklemek için öncelikle yönetim panelinden genel ayarlara girin ve site sekmesinde alta bakınca göreceksiniz, orada yazı editörü seçme alanı var işte o alandan No ile başlayan editör seçilir yani böylece editörü kapatmış olacaksınız, ardından site modüllerine gidin ve yeni bir modül oluşturmak için yeni butonuna basın ve aldığınız kodu alt tarafta bulunan pencereye yapıştırıp modülünüze pozisyon atayın ve isim vererek kaydedin yayınlamayı da unutmayın
hakan
20-02-2007, 02:01:39
"iyi güzel hoş kurulduda kurulduğu anda 000007 yi gösteriyordu.10 defa nerdeyse siteye giriş yaptım hala 000007 gösteriyor genel yapılandırmada istatistikler aktif." diyosunuz ama zaten öyle olması gerekiyor benim bildiğim kadarıyla. evet sayaç her sayfa görüntelemesini sayar fakat farklı ip adresleriyle yapılan görüntüleme isteklerini sayar. Ben böyle biliyordum. paylaşayım istedim.
yoruk
20-02-2007, 16:01:42
çok şükür sayaç işinide çözdüm.sunucumun verdiği cpanelimdeki script lerde sayaç için java kodu oluşturmuştu.onu memocan kardeşimin dediği gibi modül olarak kaydettim.şimdi çalışmaya başladı.daha önce frontpage te yaptığım sitede her sayfayı tıkladığımda atıyordu.bu sayaç site ilk girişte ve araç çubuğunda yenile yaparsan atıyor.normalmi?
memoc@n
20-02-2007, 16:28:16
Normaldir güle güle kullan
ranni
18-09-2008, 12:09:17
merhabalar joomlada çok yeniyim siteme sayaç koydum ama çalışmıyor sanırım sizin bahsettiğiniz gibi istatistiği aktif edemedim ..yerini bulamadım sanırım siz eski sürüm joomladan bahsediyorsnuz ? 1.5.x de nerededir acaba bu istatistik ?
Barix
25-12-2008, 16:35:45
www.kumbag.net deki gibi sayaç isteyen olan arkadaslar olursa buraya download linkini koyabilirim.
fullforce
19-01-2009, 23:30:25
ben istiyorum
rektor
07-02-2009, 13:17:45
bende :)
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.