PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Üyelik Satışı ile ilgili

mesutgunay
03-01-2012, 18:45:28
Merhaba Sevgili Üstadlar Az bir temel php bilgisi ile Yaklaşık 1 yıldır Joomla ile uğraşarak çeşitli entegrasyonlar ve yapılar üzerinde ters yapı kodları ile oluşturmuş olduğum bir sistemim var. İnanın büyük bir emek kaliteli bir proje ve güzel bir isim hakkı var. Neden joomla diye soran çok olur. Ama bir çok üst seviye websitesi joomla, Durphal, Wordpress gibi sitelerin üzerinde yapılan köklü değişiklikler hayata yeni projeler sunuyor.

Gelelim Asıl konuya;
Projemde tüm kullanıcılar üyelik standardına göre içeriklere ulaşa bilecek.
Projemde Sınırlı üye, gold ve premium olucak. Frontend_user modülünü inceledim ve üyeleri sınırlı,gold,premium olarak kategorilendirdim. Fakat asıl sorun içeriğe üye olmak isteyen kişi ödeme yapması lazım. Bu ödeme sistemini AEC,Tienda, gibi sistemelerle sağlamak hem çok açık vermeme hemde işi biraz daha yokuşa sürmeme neden oluyo. Bana basit kullanışlı (Banka havalelerine kod üretecek) Paypal desteği olan hatta kredi kartı modüllü entegre edebileceğim ücretli bir üyelik sistemi varmıdır.

Ayrıca projemle ciddi ilgilenecek arkadaşlar pmlerini bekliyorum. projeyi anlatabilirim

Şimdiden allah razı olsun

Kolay gelsin

mesutgunay
06-01-2012, 13:00:29
Sorun Çözülmüştür Saygılarımla