PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Savsatli Köyü Sitesi

ufukcankara
30-07-2007, 02:09:05
Arkadaşlar hangi siteye yazdıysam .name.tr alan adı biraz garip gelebilir ama önemli olan hatice değil netice şimdi ben siteyi yaptım tamamen bir tanıtım amaçlı site resimler ekleniyor fıkralar yazılıyor daha birçok şey şimdi tema ile ilgil birkaç sorunlarım var css ile ilgili tema problemimi içerikleri tamamladıktan sonra yapıcam şimdilik 13 üyem var sitemiz hakkında neler düşünüyorsunuz? her türlü eleştiye açığım

http://www.savsatli.name.tr

KaanF
30-07-2007, 02:23:07
Arayüz konusunda bence biraz daha güzel şeyler yapmaya çalışın. Yani köyünüz ile ilgili bir şeyler yapın. Özellikle simge, logo kısmı üzerine iyi çalışın derim ben.

Ayrıca benim kişisel tavsiyemdir, sitenizin kullanıcıya daha profesyonel, daha sempatik vs. gelmesini istiyorsanız sitenizde tamamı büyük harflerle yazılmış başlıkları pek kullanmayın. Onun yerine cümledeki kelimelerin ilk harflerini büyük yapın.

Bir de gereksiz modüllerden kaçının bence. Cumhuriyetine sahip çık modülü, Ip adresiniz modülü gibi.

ufukcankara
30-07-2007, 14:22:07
bu kullandığım tema geçici olarak sadece içerik ve bileşenleri bitirmek için kullandığım tema elimde 2 tane daha güzel banner ve logolar yapabileceğim temalarım var..

Siteme daha Flash Köyümüz ile ilgili bannerlar
Slayt Gösterileri
Sitemizde birçok ozanımız var ve onların kendilerine ait şiirleri
Köyümüz ile ilgili Videolar v.s
daha birçok içerik eklenecek

DAha birçok simge ve logo kullanılacak

memomix
30-07-2007, 15:43:40
Bence Cumhuriyetine Sahip çık modülü gerekli ve hoş durmuş çıkarma bence

GökhanHT
30-07-2007, 16:13:11
kaanf cumhuriyetine sahip çık modülü neden gereksizmiş bence kayet güzel ve anlamlı

ufukcankara
30-07-2007, 23:48:53
teşekkür ederim başka eleştrileriniz var ise hiç çekinmeden söyleyebilirsiniz mutluluk duyarım sizce daha neler yapmalıyım yani siz olsanız kendi köyünüz ile ilgili joomla site kullanarak neler yapardınız.