Orijinalini görmek için tıklayınız : joomla 1.6 tema yükleme sorunu
bestprogramci
04-12-2011, 03:57:27
arkadaşlar çıldıracam
joomla 1.6 ya hiçbir tema yükleyemiyom
bazılarında kopyalama başarısız diyor
yada
Kopyalama başarısız
JInstaller: :Install: /home/webtreni/public_html/tmp/install_4edaa81e8fe90/jt001_j16/index.php dosyasının /home/webtreni/public_html/templates/jt001_j16/index.php dosyasına kopyalanması başarısız.
hatasını alıyorum.
sebebini bilen allah rızası için söylesin
kafayı yedimmmmmmmmmmmmmmmm
merkez46
04-12-2011, 04:06:51
temanızı zipten çıkarın ve ftp den templates klasörünün içerisine atın eklenti yöneticisinden keşfet butonuna tıklayın üstarafta tekrar keşfet butonuvar tıklayın ve bekleyin temanızı keşfetmesini arama tamamlandıgında temanızı bulacaktır temanızı isaretleyin ve yine üst menüden kur diyin temanız kurulacaktır.
sorununuz sunucu kaynaklı
Joomla 1.7 bir çok sunucuda hata veriyor benzer hatayı yasadım ve kurulumlarımı modül bileşn puling vs hepsini bu sekilde yapmak zorunda kalmıstım
bestprogramci
04-12-2011, 04:44:02
joomla 1.6 kullanıyorum temamı yükledim fakat keşfet butonuna bastım bulamadı
napıyım
bestprogramci
04-12-2011, 20:37:45
cevap verecek olan yok mu
merkez46
05-12-2011, 01:42:20
1.6 ile 1.7 nin mantıkları birbilerine çok yakın.
Temanızı yüklemenin 3 yolu var
1- normal tema yükleme
2-temanızı templates kılasörünün içerisine atıp keşfetme yolu ile kurma
3-temanızı temp klasörünün içerisine yükleyin uzak sunucudan yolu ile yükleme yolunu deneyin
bunlarda olmassa hosting firanıza konuyu iletin
bestprogramci
10-12-2011, 22:15:47
HİÇBİR ŞEKİLDE KURAMADIM
elimle yükledim fakat joomla yönetici sayfasında temam görünmüyor görünmesi için ne yapacam
Barındığınız yerle ilgili ciddi sorunlarınız olduğu görülüyor. Bir eklenti Joomla!'nın tüm sürümlerine 3 şekilde kurulabilir:
1. Eklenti kurulum alanında paket göstererek kurma.
2. Eklentiyi klasöre çıkartığ bu klasörü tmp dizinine yüklemek, ardından eklenti kurulum alanında dişzin yoluna eklentinin ismini ekleyip kurdurmak.
3. Eklenti kurulumda uzak sunucudan kurulum kısmına eklentinin paket adresini yazarak uzak sunucudan kurdurmak.
Jomla 1.6 serisinden itibaren buna bir de kurulamayan büyük boyutlu eklentiler için (aynı zamanda sizin gibi sunucu sorunu olanlar için), eklenti kurulamadığında Keşfet özelliğini kullanmak.
Bunların hiçbiri işe yaramıyorsa -ki seebi aldığınız hatalardan anlaşılır- sunucuyla ilgili büyük sorununuz var demektir. Ya hizmet aldığınız yer bunu düzeltir ya da siz düzgün bir yer ararsınız.
bestprogramci
11-12-2011, 00:16:53
i------t ten aldım iyibir hosting diye biliyom
bestprogramci
11-12-2011, 00:19:10
ftp den template klasörünün içine templatei kopyalıyorum sonuçta oraya yükleniyor fakat niçin joomla yönetim panelindeki templateler içinde görülmüyor orayı anlamıyorum
el ile başka nasıl yüklerim
lütfen yardım edin yedim kafayı
Arfmin
11-12-2011, 01:01:36
Temayı yükledikten sonra yönetim panelinden site bakımı/önbelleği temizle bölümünü çalıştırıp deneyin.
Yukarıda yapılan açıklamalarda gerekli yardım ve açıklamalar yapılmış. Sorunun kesin çözümü sunucu şirketinizin yapacağı bir kaç ayar.
Keşfet kısmındaki önbelleği de temizletebilirsiniz. 2 uyarıda bulunayım:
1. Forumumuzda barındırma, alan adı tescili gibi firmaların isimleri herhangi bir durumda verilmez.
2. O ismini verdiğiniz firmadan en kısa sürede kurtulmak menfaatinizedir. En az 5,5 yıllık tavsiyemdir; bu sürede değişen bir şey olmadığını defalarca test ettim.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.