orhanpeksen
27-07-2007, 00:52:23
Değerli arkadaşlar; bilgilerinizden bir konuda faydalanmak istiyorum. joomla ile yapmayı düşündüğüm bir site var (turizm sitesi) ve içerisinde hoteller sayfasında şöyle bir uygulama yapmak istiyorum. Açılır menü listesinden il seçecek , yan listeden otellerin yıldız sayıları seçilecek ve göster gibi bir butonla sayfanın hemen altına iframe olarak eklediğim bölümde hotellerin çeşitlerine göre yaptığım sayfalar çıksın istiyorum.Bunun veri tabanı ile yapılacağını biliyorum ama veri tabanında örneğin iller tablosunu oluşturunca illeri nasıl gireceğimi bilmiyorum ,, diyelimki yaptım ikinci bir tablo oluşturup yıldız sayıları olayını nasıl halledip tabloları birbirine bağlıyacağım, ve hazırlanacak olan sayfada nasıl göstereceğim.. ? biliyorum .. cevabını vermek te zamanınızı alacak ama bunu yapabilirsem yada nebileyim mantığını tam kavrayabilirsem hayatımda en merak ettiğim bir uygulamayı yapmış olabileceğim.. resimli yada görüntülü anlatımının yapıldığı bir site adresi yada bunu yapacak bir arkadaş aranıyor..