Orijinalini görmek için tıklayınız : joomla 1.7 kurulumu
muratkaptanoglu
12-11-2011, 03:29:09
Veritabanına bağlanılamadı. Bağlayıcının döndürdüğü numara: 2
joomla 1.7.2 yi ftp den ilgili yere attım.siteadımı yazarak joomla 1.7 kurulum sayfasına ulaştım.kurulumun dördüncü aşaması olan veritabanı kısmında yukarıdaki hatayı alıyorum.eski veritabanlarını silipmi yapsam işlemi
effect
12-11-2011, 03:41:46
veri tabanını silmeden kullandığınız panelden oluşturmuş olduğunuz veritabanı ismi ve kullanıcı adını kopyala yapıştır. yöntemiyle tekrar deneyin belki yanlış yazıyor olabilirsiniz.
muratkaptanoglu
13-11-2011, 03:04:09
çözdüm teşekkür ederim.bir joomla video dersinde veritabanı oluşturma adının önüne bi ek gelmesi gerekiyor diye söylenmiş ama öyle yapınca hata veriyordu.veritabanı adını tek girdim oldu.teşekkürler
çözdüm teşekkür ederim.bir joomla video dersinde veritabanı oluşturma adının önüne bi ek gelmesi gerekiyor diye söylenmiş ama öyle yapınca hata veriyordu.veritabanı adını tek girdim oldu.teşekkürlerBu dediğiniz kullanılan panele göre değişiyor. Yani sunucuda kullanılan panel ile ilgili bir durum. Onun için panele göre anlatım yapmak lazım; yoksa böyle yanıltıcı olabiliyor.
tony10
29-11-2011, 03:20:32
Ben bi turlu baglanamadim yaa, mysgl var bende mysql51-47 panelde data base actim joom adi verdim yuklemede onaylamiyor :s Joomla 1.7.3 Versionu kac kere denediysemde basarili olamadim Hata 2veriyor.:huh:
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.