Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil - Vbulletin Forum Taşıma
varbak
23-07-2007, 21:41:58
Merhabalar,
Benim hesabımı hosting şirketi haber vermeden kapattı bugün linux cpanel di.
Ancak resseller var bende ve plesk panel
admin panel den veri tabanı kopyası aldım. Siteyi nasıl taşıycam yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ftp yedekleriniz varsa önce domaininize ait hesap açarak onları yükleyin. ( o kadar önemli degil sürümünüze ait sıfır vbulletin dosyalarını yükleyebilirsiniz.)
Daha sonra panelden database oluşturup phpmyadmin'e girerek import bölümünden yedeginizi zipleyerek yüklemeye çalışın.Yedek boyutu fazla geliyor ise bölmek veya linux ise ssh'dan yüklemek gerekir.iLk yöntemi deneyin olmazsa diğerlerini detaylı olarak anlatırız.
varbak
23-07-2007, 22:14:20
Sayın Adminim kusura bakmayın ben daha önce yapmadım bu işlemi ve yedekleri hep admin panel ver tabana kopyası bölümünden aldım.
FTP yedeği şöylemi ftp deki forum dosyalarının hepsini kendi bilg. alıyorum. olduğuu gibi daha sonra dosyaları olduğu gibi yeni yere kopyalıyorum.
import bölümünden yedeğinizi yükleyin demişsiniz ya o yedek benim admin panelden aldığım yedek değil mi?
FTP Yedeği aynen o şekilde..
Veritabanı kopyası kısmında postindex tablosu ile yedek aldıysanız büyük ihtimalle eksiktir fakat denemekte fayda var..Admin panelden aldıgınız yedegi zip formatı ile sıkıştırarak PHPMYADMIN'deki Import kısmından yüklemeyi deneyin.
varbak
28-07-2007, 19:41:06
Teşekkür ederim yardımlarınız ve ilginiz için.
Başka konu açmadan burşey daha sorsam acaba, Ben siteyi taşıdım 1 hafta oldu sunucu abd de google indekslemeye uğramadı. Acaba uğramama gibi birşey olabilirmi Yoksa uğrarmı ne kadar süre alır yaklaşık ??
zoint seo ve arşiv linkleri eklentilerini kurar ve misafirlere forumu açarsanız en geç 1 ay içerisinde indexlemeye başlar.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.