Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.7 türkçeleştirme ve tema yükleme sorunu
pieycpi
19-10-2011, 16:28:11
Merhaba, 1.7'yi yeni gördüm ve kurdum. Ancak çok şey yabancı geldi.
Tema yüklemeye çalıştım. yüklemede hata vermedi ama bu sefer site açılmaz oldu. Hata da şöyle:
"Fatal error: Call to a member function getDefaults() on a non-object in /home/haciomer/public_html/modules/mod_roknavmenu/lib/librokmenu/RokMenu.php on line 64"
64. satır şu :
"$renderer_defaults = $this->renderer->getDefaults();"
Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Tema 1.7 uyumlu değil herhalde. Temanın üreticisinden destek alabilirsiniz. Tabii bunun için temayı satın almış olmnanız gerekiyor.
pieycpi
20-10-2011, 12:18:30
Tema ücretsiz aslında. Ama hata düzelmedi bi türlü. Site açılmaz oldu artık.
Peki 1.7 için anaokulu teması biliyor musunuz? Ya da benzeri bir tema. Renkli olması da yeterli aslında
Arfmin
20-10-2011, 16:32:59
mod_roknavmenu modulu iptal edip deneyin. Olumlu sonuç alırsanız benzer başka modul kullanılabilir.
Tema ücretsiz aslında. Ama hata düzelmedi bi türlü. Site açılmaz oldu artık.
Peki 1.7 için anaokulu teması biliyor musunuz? Ya da benzeri bir tema. Renkli olması da yeterli aslındaAfedersiniz, ben mod_ kısmını atlamışım.
Şurda modülün 1.4 sürümü ve Gantry 3.2.4 sürümünde sorunun çözüldüğünü söylemiş:
RocketTheme • View topic - [Solved] RokNavMenu - Fatal Error RokMenu.php line 64 (http://www.rockettheme.com/forum/index.php?f=208&t=129067&rb_v=viewtopic)
Benzer sorunlarda genelde çözüm vermek yerine bir genel yönetici hesabı isteyip çözme yoluna gitmişler.
pieycpi
21-10-2011, 14:02:36
Teşekkür ederim ilginiz için
Herkese iyi çalışmalar.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.