PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk Telekom Haricinde ISS ? ADSL Hattı Almak?

HaritSu
23-07-2007, 00:43:58
Merhaba Arkadaşlar,

Zoque'den okudğum bir mesaja göre; Türk Telekoma rakip olarak çıkan Turbo ISS varmış. www.turbo.net.tr adresinden ulaşılabiliyor.

ADSL 4 Mbit sağlayabiliyorlarmış. Kendi hatları yapıları filan varmış? Bilgisi olan bilgilendirebilir mi acaba bizleri? :)

Tahsin ALTAY
23-07-2007, 00:49:17
Pilot bölgelerde uygulamaya başladılar tamamen kendi hatlarını çektiklerini söylüyorlar. Onun içinde her yere ulaşması ciddi zaman alacak. İstanbulda belli yerlerde varmış...

memoc@n
23-07-2007, 00:55:02
Ya bir bölge sorgulamak için işkenceye bak bunun gibi firmalar böylemi destek verir, ille form doldurup soracaksın cins

Tahsin ALTAY
23-07-2007, 01:01:19
zaten verdikleri 3- 5 bölge var adam gibi yazsalar herkes rahat olacak

HaritSu
23-07-2007, 01:03:49
Millet meraklansında sorsunlar diye yazmamışlar :D ...

Şimdi ben Kızılay diye yazdım. Eğer yok filan derseler :) ...

gürkanht
23-07-2007, 10:10:36
Bildiğim kadarıyla pilot bölge Marmara'ymış. Kendi altyapılarını kullanacaklarmış, yani baya bi kablo döşeyecekler :) . Uzun sürer sanırım.

GökhanHT
23-07-2007, 12:06:12
hımm tokata gelecekde ben görecem :D birde adamların sitesi joomla :D

HaritSu
23-07-2007, 12:08:39
Bağlantı sağladıkları sormak için yazdığım ileti sonrasında gelen ileti :) ...

İyi Günler;

Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

TurboNet Şubat 2007 tarihi itibariyle Marmara Bölgesi için almış olduğu alt yapı işletmeciliği ruhsatı kapsamında bireysel müşterilere hizmet vermek üzere kendi kablo altyapısını kurarak ADSL2+ hizmeti vermeye başlamıştır. Şu an için sadece İstanbul’da belli pilot yerlerde kurulan bu altyapı, Türk Telekom’dan bağımsız olarak TurboNet’in kendi altyapısıdır.

Şu an için sadece Marmara Bölgesinde Altyapı İşletmeciliği Hizmetleri için yetkilendirme ruhsatı aldığımızdan belirtmiş olduğunuz adreste hizmet veremiyoruz.

Saygılarımızla