PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kullanıcıya seçtiğim template ve modül gösterme (yardım)

xwayss
29-08-2011, 00:52:56
Merhaba, merak ettiğim bir konu var.
örneğin sitede 3 tane üyem var diyelim. 1. üyeme 1.template ve belirlediğim modülleri, 2. üyeme 2.template ve belirlediğim modülleri sayfayı bu şekilde 3., 4. benzer sayfaları joomla herhangi bir sürümle gerçekleştirmem mümkün mü?

Akar
29-08-2011, 06:42:45
Joomla 1.7 ile mümkün olabilir. Teorik olarak:

Her üye için (madem az sayıda) bir özel erişim seviyesi oluşturursunuz.
Her üye için bir menü öğesi oluşturur ve üyelere göre ayrı erişim seviyelerine bağlarsınız.
Her temayı üyenin özel erişim seviyesine göre belirlediğiniz menü öğesine atarsınız.
Her modülü belirlediğiniz menü öğelerinde yayınlanmak üzere ayarlarsınız.

Az sayıda üye için ya da üye grupları için bu düzenleme yapılabilir.

Krieger
29-08-2011, 06:53:09
Merak ettim ne için gerekli bu? :)

xwayss
03-09-2011, 15:47:55
Joomla 1.7 ile mümkün olabilir. Teorik olarak:

Her üye için (madem az sayıda) bir özel erişim seviyesi oluşturursunuz.
Her üye için bir menü öğesi oluşturur ve üyelere göre ayrı erişim seviyelerine bağlarsınız.
Her temayı üyenin özel erişim seviyesine göre belirlediğiniz menü öğesine atarsınız.
Her modülü belirlediğiniz menü öğelerinde yayınlanmak üzere ayarlarsınız.

Az sayıda üye için ya da üye grupları için bu düzenleme yapılabilir.

Verdiğin bildiler için teşekkür ederim.

Merak ettim ne için gerekli bu? :)
Yaptığım herhangi bir çalışma yok. Ama kendimi geliştirmek adına birşeyler yapmaya çalışıyorum. Template, modül tasarımı yapanlar sitelerinde yaptıklarının demolarını yayınlıyorlar oradan aklıma geldi. Bende template, eklenti vb. birşeyler yapabilirsem eğer yaptığım sitede demo1, demo2 gibi üyelikler açarak yaptığım çalışmaları kullanıcar deneme fırsatı bulsun diye düşündüm tabi sadece teorikte :D