PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İçeriğin Görünümü ve Bileşensiz Galeri

HaritSu
18-07-2007, 07:37:58
arkadaşlar ben joomlada ana sayfada haberlerin alt alta dizilmesi olayının diğer kategorilerde de olmasını istiyorum bunu nasıl yaparım

birde resimler diye bir bölüm var oraya da her sayfada bir resim olacak yani bir resim olacak altında 2,3,4,5,6... gibi diğer resimlerin sıralaması olacak bununm için bana yardımcı olursanız sevinirim

şimdiden teşekkürler

Akar
18-07-2007, 11:57:15
Her menünün kendi gösterim ayarı vardır. Yayında görünüm kategoriye göre değil, menü öğesine göre yapılır.

Dilediğiniz gösterimi yapması için menü öğesinin parametrelerinden leadings, intro, columns değerleriyle oynamalısınız. Tek sütunda yayın için columns değeri 1 verilmeli.

Hangi kategori hangi bölüm yayınlanacak olursa olsun bu böyle. Olay, yayını yapan aracın yayın parametrelerini değiştirmek. Yani içeriğin bağlı olduğu bölüm ya da kategoride bir değişiklik yapılmıyor.

Dolayısıyla aynı kategoriyi birden fazla menü öğesi ile onlarca şekilde yayınlama şansınız var.

Resim alanı için ise, leading değerini sıfır, intro değerini 1 verin, sayfalandırma (pagination) otomatik ve isteğe göre sayfalandırma neticeleri (pagination results) Evet deyin. Bu, tek resim izlemeli bir galeri görevi görecektir.

HaritSu
21-07-2007, 01:50:10
Bu arada bu konuyu açan ben değilim :) ... Arkadaş benim bilgisayarımı kullanırken "ÇIKIŞ" yapmamış :) ...

Cevap için teşekkür ettiğini söylüyor :) ...

gungorahsap
11-08-2007, 22:50:00
Konuyu Sizin Gibi bir ustanın Açtığını Görünce Şaşırdım :)

memoc@n
11-08-2007, 22:51:58
Şaşırmayın :) genelde insanlar her konuya aynı anda yoğunlaşamaya biliyor ve herkes bir yönününden eksik olabilir ve doğaldır

HaritSu
12-08-2007, 13:10:50
Konuyu Sizin Gibi bir ustanın Açtığını Görünce Şaşırdım :)

Bu arada bu konuyu açan ben değilim :) ... Arkadaş benim bilgisayarımı kullanırken "ÇIKIŞ" yapmamış :) ...

Cevap için teşekkür ettiğini söylüyor :) ...

Okudunuz mu ? :)
--

Bu arada teşekkürler mehmed abi :)