Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitemin üstüne Banner nasil yerleştiricem
olcaysa
08-08-2011, 17:07:41
Arkadaşlar Elimde banner link i var.html olarak. bunu sitenin üst kısmındaki yere nasil yerleştiricem.cok basit oldugunu biliyorum ama ben yapamiyorum
http://alnadi.niz/index.php?tp=1 ile banner yerini görüyorum.ama oraya link nasil koyucam onu bilmiyorum.
Bileşenler > Reklam
Burada kendi kategorinizi ve reklam hesabını oluşturup, ardından elinizdeki kod ile bir reklam oluşturun. Daha sonra Modüller > Reklam modülüne girip göstereceği reklamı ayarlayıp, yerleşim olarak da o tp=1 ile gördüğünüz yerleşim ismini girin, kaydedin.
Hepsi bu.
olcaysa
08-08-2011, 23:41:22
Bileşenler > Reklam
Burada kendi kategorinizi ve reklam hesabını oluşturup, ardından elinizdeki kod ile bir reklam oluşturun. Daha sonra Modüller > Reklam modülüne girip göstereceği reklamı ayarlayıp, yerleşim olarak da o tp=1 ile gördüğünüz yerleşim ismini girin, kaydedin.
Hepsi bu.
Reklamlarda "bannerReklamlar" diye bir kategori oluşturdum.
( ardından elinizdeki kod ile bir reklam oluşturun ) Bu cümleyi anlamadim.elimde banner linkinin kodlari var.bunu ne yapmam gerek.Akar biliyorsun yeniyim kusura bakma.Bazen püff dedittiriyorum.ileride inş bende birilerine faydalı olurum.
Estağfirullah.
Kusura bakmayın, 1.5 ile karıştırdım. Özel HTML modülüyle yayınlayabilirsiniz. Yalnız önce içerik yöneticisinden Seçenekler düğmesine tıklayıp, gelen ekranda Metin Filtreleri sekmesinde kni grubunuza (Genel Yönetici) Beyaz Liste uygulamayı unutmayın. Bu durumda eklenen kodlar sistem tarafından temizlenmez.
olcaysa
09-08-2011, 00:22:50
Estağfirullah.
Kusura bakmayın, 1.5 ile karıştırdım. Özel HTML modülüyle yayınlayabilirsiniz. Yalnız önce içerik yöneticisinden Seçenekler düğmesine tıklayıp, gelen ekranda Metin Filtreleri sekmesinde kni grubunuza (Genel Yönetici) Beyaz Liste uygulamayı unutmayın. Bu durumda eklenen kodlar sistem tarafından temizlenmez.
hiç özel html kodu yazmadim.bunun için bir konu mu açayim yoksa buradan devam mi edicez.hem bunu çözersek 2 işi bir arada halletmiş olucaz.hem özel html nasil yazilir öğrenicem hemde banner yerleştirmiş olucaz.
şimdi ben modül yöneticisinden YENİ dedim oradan özel html seçtim.Başlık için BannerRek yaptim, yerleşim yerini banner seçtim ve temel seçenekler evet te işaretli.sonrasini bilmiyorum.
Özel HTML kodu yazın demedim ki :) Özel HTML modül dedim. Sitedeki modüller içinde mevcut. Ona elinizdeki kodu gireceksiniz. banner linki var demenizden benim anladığım, elinizde bir reklam kodu olduğu.
ingöğretmeni
09-08-2011, 17:50:54
Özel HTML kodu yazın demedim ki :) Özel HTML modül dedim. Sitedeki modüller içinde mevcut. Ona elinizdeki kodu gireceksiniz. banner linki var demenizden benim anladığım, elinizde bir reklam kodu olduğu.
Sayın Akar 20000. iletiniz hayırlı olsun :D
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.