Orijinalini görmek için tıklayınız : makale resimleri beyaz gözüküyor
cobra11
31-07-2011, 18:22:57
bugün yazılım kategorisindeki 3-4 makaledeki resimler beyaz gözüküyor ne yaptıysam olmadı. Varmı bi bilgisi olan.
Ana sayfadaki küçük resimlerde gözükmüyor. yazılım kategorisindeki resimlerde yok. bilgisi olan varmı arkadaşlar?
hiç bir eklentide yüklemedim. sadece siteye makale ekliyorum o kadar.
Bilgileniyoruz.com (www.bilgileniyoruz.com)
olcaysa
09-08-2011, 00:26:25
cobra11 forumdaki bütün mesajlari birşeyler öğrenmek için okuyorum.ALLAH'ın taktiridirki senin kullandiğin tema benim kullandiğim tema le ayni.Ben joomla'ya yeni başladim. ve benim istediğim birçok şeyi yapmişsin.Eline sağlık siten çok güzel olmuş.senden rıcam vantin var ise bana msn verebilirmisin bazı sorularim olucak.buradan sorardim ama iletişim biliyorsun mesaj yazıldımı yazılmadimi zaman kaybi.öğrendiklerimi forumda ayriyetten yazicam hepsini derlicem toplayacağim.ilgilenirsen çok sevinirim.
bugün yazılım kategorisindeki 3-4 makaledeki resimler beyaz gözüküyor ne yaptıysam olmadı. Varmı bi bilgisi olan.
Ana sayfadaki küçük resimlerde gözükmüyor. yazılım kategorisindeki resimlerde yok. bilgisi olan varmı arkadaşlar?
hiç bir eklentide yüklemedim. sadece siteye makale ekliyorum o kadar.
Bilgileniyoruz.com (www.bilgileniyoruz.com)Ben resimleri görüyorum. Görünmeyenlerin tam sayfa adresini verirseniz öyle bakalım. Sorun sizde mi sitede mi anlayalım :)
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.