PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam yuvam..

KaRaKoD
15-07-2007, 22:59:42
Selamun Aleyküm..

Uzun bir süredir sizlerden uzak kalıyorum ama sadece site olarak.. Site içindeki tüm yönetim ekibiyle neredeyse msn'den görüşüyoruz..

okul zamanı cok giremedim Tahsin abi yetkini alıyorum abi ben geldim dediğinde yetkin tekrar emrinde dedi..

Okul bitti bir süre rahattım.. Abi ben geldim dedim..Birşey olmadı.. Aytuğ abiye de Abi ben geldim dedim.. yine yetkiyi vermediler... önemli değil.. biz hizmetimizi yetkisiz de yaparız :)
Daha sonra evde doğalgaz tadilatı vardı.. sanırım tadilat sırasında bilgisayar dolabını cekerken internet kablosunu ezmisiz ve internet gitti..

Artık evimde internet yok..

Sitenin hepsine bir merhaba demek istedim.. sizi unutmadığımı göstermek istedim :)

Herkese iyi calısmalar..

Belki bir sene sonra.. Eğer bir sene sonra olmassa iki sene sonra Bilg. Mühendisliğini kazanmıs bir Cms Yöneticisi olarak geri döneriz İns.

Saygı Selam Ve Dualarımla...

İyi calısmalar CMSTürk Ailesi..

Ashton
15-07-2007, 23:02:20
Tekrar hoşgeldin @KaRaKoD. ;) Eğitim ve Öğretim'inde başarılar.

HaritSu
15-07-2007, 23:34:57
Sorun kablo ise göndeririz Can'ım :D ...

Sen gel yeter ki :) ...

Onur
15-07-2007, 23:37:30
En kısa sürede yine bekleriz..Sorun kabloysa fazla sorun olmaz :D

gKAANs
16-07-2007, 00:43:36
Hoşgeldin Can ..

Döktür güvenlik dökümanlarını artık ;)

Akar
16-07-2007, 12:19:14
Aleyküm selam.

Geldin mi gelmedin mi bir anlasak Can :)

Arada yetki istiyorsun, "acil durum var abi" diye, veriyorum, hareket yok.

"Ben geldim" diyorsun, ertesi gün bakıyorum yok, sonra bakıyorum gene yok ? Yetki için bana 2 sefer geldin...başka zaman da görüştüğümüzü hatırlamıyorum.

Nasıl gelmek bu ?

Kablo ezikliği de herhalde "canım sıkkın, anca 1 yılda düzelirim" demek.

Hayırlısı olsun ne diyelim. Geri dönenlerin yeri hazır.

Yine de bu yazından ben geldin mi gelmedin mi anlamıyorum. Bak millet hoşgeldin demiş...Geldiğini anladığımda gereğini yaparım.

M.Enes AYDÜZ
16-07-2007, 12:19:37
Hoşgeldin. seni aramızda görmek dileğiyle..