Orijinalini görmek için tıklayınız : Birden Fazla sayfada resim galerisi?
Merhaba arkadaşlar.Yeni bir site hazırlıyorum ,banyo dolabı,mutfak dolabı ,ahşap merdiven vs.. tanıtımı olacak. ben bunları guruplara ayırdım ve herbirine ayrı sayfalarda yerverdim.ürünlerin resimlerini kendi sayfalarında galeri kullanarak yayınlamak istiyorum.
Bildiğim kadarıyla galeriler sadece tek bi sayfada çıkıyo.ben ne tür bi sistem kullanarak ürünlerin resimlerini kendi başlık ve sayfalarında galeride yayınlayabilirim?
Tahsin ALTAY
14-07-2007, 12:06:05
galeri içerisinde alt kategoriler oluşturun ve içlerini dilediğiniz gibi doldurun. Ardından bileşeni menüye atayın. Ana sayfadan her alt kategoriye ait sayfa adreslerini kopyalayın ve yeni menü öğesi oluştururken URL - Link oluşturun ve kopyaladığınız adresleri yazın. Bu şekilde birden çok kategoriyi tek bileşende gösterebilirsiniz. Bileşendeki ileri geri vs türü yönlendirici linkleri de silerseniz tertemiz bir galeri sisteminiz olur.
Tşk.Linux
Eğer dedin gibi haızrlayabilirsem inş güzel olur .
expose_rc4 kurdum ama ingilizce olduğundan mıdır nedir açözemedim.
Anllatığın şekle uygun hangi galeriyi önerebilirsin?
M.Enes AYDÜZ
14-07-2007, 12:39:35
http://www.cmsturk.net/forum/showthread.php?t=3964
Datso Gallery'i tavsiye ederim. Hemde Türkçe :)
galeri içerisinde alt kategoriler oluşturun ve içlerini dilediğiniz gibi doldurun. Ardından bileşeni menüye atayın. Ana sayfadan her alt kategoriye ait sayfa adreslerini kopyalayın ve yeni menü öğesi oluştururken URL - Link oluşturun ve kopyaladığınız adresleri yazın. Bu şekilde birden çok kategoriyi tek bileşende gösterebilirsiniz. Bileşendeki ileri geri vs türü yönlendirici linkleri de silerseniz tertemiz bir galeri sisteminiz olur.Flash olmayan tüm galeriler için uygun yöntem.
Teşekkürler
Datso Gallery'i kullanıyorum,baklaım bitince nası olacak;)
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.