PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Accordion menü 3 neden çalışmıyor?

IceManF1
09-06-2011, 19:46:03
2 gün önce çalışan Accordion Menu 3 modülü dün çalışmıyordu, onu devredışı bıraktım. Bir sürü yeni menü modülü denedim. Fakat hiçbiri görsel açıdan siteme uymadı.
Accordion Menu'yu bugün sildim, yeni sürümünü yeniden yükledim fakat yine çalışmıyor.

Benim amacım menü ögesinin üstüne gelindiğinde alt menünün de gözükmesi. Bunun için ne yapmalıyım?

Buradaki Accordion Menu'leri denedim fakat görsel olarak uymadı.
http://extensions.joomla.org/extensions/structure-&-navigation/menu-systems/accordion-menus

Akar
09-06-2011, 21:13:25
Vallaha eklentinin belirli günlerde çalışma gibi bir özelliği olmadığından, tüm şartları bilmeden bir şey demek hiç mümkün değil. Muhtemelen arada yapılan bir değişiklikle orata çıkan bir şey, modülün kullandığı betiklerden biriyle çakışma oluşturuyordur.

Ümit
10-06-2011, 19:56:16
2 gün önce eklediğin eklentileri pasif duruma getir. Eğer pasif duruma getirdikten sonra çalışırsa Javascript çakışması söz konusu olabilir. Bunu çözmek için ise js çakışması ile ilgili araştırma yapmalısın ve kendin çözüm bulmalısın. Buradan yardım beklersen sitenin kodlarını incelemek gerekeceğinden çözüm bulman uzun zaman alabilir.