PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yönetim paneli dil sorunu

seri_ac
28-05-2011, 17:21:56
iyi günler
şuan sitede mevcut olmadığından başka bir yerden bulduğum 1.6.3 dil paketini yükledim yüklemede bir sorun yok,site arayüzünde türkçe dil dosyası çalıştı fakat admin panelinde dil yöneticisine girdiğimde admin paneli sekmesini actığımda sadece ingilizce gözukuyor yüklemiş olduğum türkçe dil dosyası orda gözukmuyor...
ftpden administrator/language altındada tr dosyası mevcut yani yüklenmiş..
Extension Manager/Manage altındada yüklü gözukuyor..
heryerde olması gerektiği gibi olmuşken dil yönetisinin admin sayfası bbölümünde gçzükmüyor,gözukmediği içinde Türkçe dil kullanamıyor nasıl çözebilirim

Akar
28-05-2011, 22:38:46
Dosyalarımız için alternatif adresimiz:
JoomlaCode > Projects > Türkçe Joomla > Files > Browse Releases (http://joomlacode.org/gf/project/turkcejoomla/frs/?action=index)

seri_ac
29-05-2011, 02:19:37
onu indirip yükledım yine gözukmuyor.yüklemede hata vermiyor
Language Manager//Content Languages altından content kısmında türkçe çıkmıyor
acaba aktif edilmesi gereken bir uygulama eki falanmı var

Arfmin
29-05-2011, 02:35:33
Dil yöneticisi sağ tarafında "Filtre Konumu" bölümünden "yönetim" kısmını seçip Türkçe dil seçimi yaptığınız halde herhangi bir hata kodu çıkıyormu?

seri_ac
29-05-2011, 02:47:37
bu kadar basitmiydi :) incelemediğim yer kalmadı 1.5 teki gibi yan yana 2 sekmede sanıyordum bende.meğer diğeri içerik diliymiş.
konu çözulmuştur teşkkürler..

Akar
31-05-2011, 02:05:32
Ben Türkçe kurulum yapılmadığını anlamamışım bile. Türkçe kurulum yapıldı ama dil sorunu var zannettim. Orijinal paketi kuranların dil etkinleştirmesini yapması gerekiyor tabii. Demekki paketin kurulum tamamlanınca çıkan açıklama kısmına bunu eklememiz gerekiyor :)