Orijinalini görmek için tıklayınız : Kullanıcıların Makale Yayınlaması !
turntable
12-05-2011, 11:42:22
-kullanıcıların makale- içerik yayınlamasını istiyorum. fakat editör kısmında resim upload kısmıda çıkıyor. Bunu kapatıp, sadece içerik yayınlamalarını sağlayamazmıyım.
-Yada resim bölümüne tıkladıklarında benim resim dosyalarını görmemelerini sağlayabilirmiyim?
Ramazan SAKİN
12-05-2011, 21:15:23
Editörden resim kısmını kapatırsınız olur biter.
ingöğretmeni
12-05-2011, 21:30:42
Uygulama Eki Yöneticisinden Düğme-resime gelip açın ve erişim seviyesini yönetici ya da özel yazar değiştirip bir deneyin.
turntable
13-05-2011, 08:39:31
Uygulama Eki Yöneticisinden Düğme-resime gelip açın ve erişim seviyesini yönetici ya da özel yazar değiştirip bir deneyin.
ingöğretmeni sana çok teşekkür ederim.
Fakat şunu sormak istiyorum. Belirttiğiniz yerde sadece "Public-registered-special-Customer Access level-standart kullanıcı" var. Ben Customer access level i seçtim. kullanıcı yönetimindende bu gurubun içine de Manager,Administrator,Super Users olarak belirledim. Sorunum şu ki: http://www.siteadi/administrator olarak panelden giriş yaptığımda resim butonu banada kapanıyor. Ama site üzerinden admin olarak giriş yaptığımda açık oluyor.
ingöğretmeni
13-05-2011, 09:38:57
ingöğretmeni sana çok teşekkür ederim.
Fakat şunu sormak istiyorum. Belirttiğiniz yerde sadece "Public-registered-special-Customer Access level-standart kullanıcı" var. Ben Customer access level i seçtim. kullanıcı yönetimindende bu gurubun içine de Manager,Administrator,Super Users olarak belirledim. Sorunum şu ki: (http://www.siteadi/administrator) olarak panelden giriş yaptığımda resim butonu banada kapanıyor. Ama site üzerinden admin olarak giriş yaptığımda açık oluyor.
Varsayılan olarak üst düzey yöneticinin arka alanda resim yükleme düğmesini kullanmasını istiyorsanız bence ayarlarla şu an için fazla oynamayın derim. Biraz geliştirdikten sonra bunları deneyin. Yerel sunucu da denemeler yaparak özellikleri keşfedebilirsiniz.
Sizin "special" yazanı seçmeniz yeterli.
Customer Access Level dediği yalnızca örnek kurulumda 1.5 e göre farklı bir erişim seviyesi nasıl yapılır bunu göstermek için yapılmış.
turntable
13-05-2011, 09:44:14
tamamdır oldu :) sana çok teşekkür ederim ingöğretmeni hem hızlı cevabın için hemde gerçekten ilgilendiğin için çok saol.
iyi çalışmalar diliyorum :)
ingöğretmeni
13-05-2011, 10:03:28
tamamdır oldu :) sana çok teşekkür ederim ingöğretmeni hem hızlı cevabın için hemde gerçekten ilgilendiğin için çok saol.
iyi çalışmalar diliyorum :)
Önemli değil :) Ben de ilk başladığımda çok sıkıntı çekmiştim. Forumdakiler çok yardım ettiler sağolsun. Biz de şimdi sıra ufak tefek :)
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.