Orijinalini görmek için tıklayınız : Resim Upload
emrcan
10-07-2007, 15:56:51
Merhaba arkadaşlar okulumuza bir joomla web sitesi yaptık.Fakat okuldaki müdür ve öğretmenler fotoğraf ekliyememektedir haberlere yazıları vs.Şimdi fotoğrafa link verme yeri gibi bir simge veya birşey olsa oraya tıklayınca gözat olup fotoğrafın yolunu bilgisayarlarından seçip upload deyince resim editöre gelsin böle birşey mümkünmü okul müdürü böle istedi bende yapmaya çalışıyorum yapamazsam fırça yiyeceğim kötü olucak benim için yardımcı olursanız sevinirim
JCE 1.1.1 öneririm. 1 Bileşen + 1 bot + 2 plugin
emrcan
10-07-2007, 19:02:14
Peki arkadaşlar teşekkür ederim fakat nasıl kurulduğunu nerden öğrenebilrim çünkü çok daha yeni joomlaya başladığım için hakim olamıyorum bu konuya
emrcan, jce_admin paketini Joomla! yönetim alanında Yüklemeler / Bileşenler alanından yükleyip kurduruyoruz. bot_jce dosyasını Yüklemeler / Mambotlar alanından aynı şekilde yükleyip kurduryoruz.
Pluginlerini yüklemek için yönetim alanında Bileşenler / JCE Admin / Plugin'e girip install diyerek yükleyip kurduracağımız paketi gösteriyorz.
İşlem başarıyla neticelendikten sonra yönetim alanımızda Site / Genel yapılandırma içerisinde Varsayılan Yazım Düzenleyici kısmı JCE EDitör Mambo olarak değiştiriyoruz. Hepsi bu.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.