PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Desktop Tower Defence. Mükemmel Bir Oyun...

M.Enes AYDÜZ
10-07-2007, 14:37:36
http://www.handdrawngames.com/DesktopTD/game.asp

1.5 sürümünü seçiniz. Ve oyuna başlayın. Amaç kazandığınız altınlarla kule dikmek ve bu kulelerle gelen böcükleri yok etmek.

Farklı seçenekler mevcut oyunda. Siz ilk olarak "FUN" bölümünden 10.000 altınla başlayan oyunu seçebilirsiniz...

Rekorları görelim :alkis:

sakkaya
10-07-2007, 15:01:04
Nasıl oynanıyor bu oyun? :)

Tahsin ALTAY
10-07-2007, 15:18:43
sağ taraftaki ufak aletler var onlar gelen böcüklera ateş ediyor. Bende çözene kadar canım çıktı :D easy güzel de hard zorluyor hehe

M.Enes AYDÜZ
10-07-2007, 15:25:42
Normal Seviyede 50.oyunda yandım. Easy'i bitiriyorum.

Hard biraz zorluyor :(

Bide FUN bölümünde 10.000 altınla başlanılan bir bölüm var. Onda da 82.bölüme kadar geldim..

ersen
10-07-2007, 16:11:38
Enes ondan ortalarda gözükmüyor bu aralar. En son oynadığım oyun tel arabalar yapardık direksiyonuda olurdu peşinden koşar dururduk birde 9 kiremitti sizin oralarda ne derler bilmem ama bizim oralardaki adı bu.

Hazır havalar güzelken deneyin derim.:)

Unuttum birde yeni yapılmaya çalışlan binanın ikinci katından kum üstüne atlardık sakın Tahsin sen bana uyma TEHLİKELİ

Tahsin ALTAY
10-07-2007, 16:19:43
Tehlike mi :) geçen gün inşaatın 3. katındaki dairenin dış kapısı kapalı kalmış kilitin göbeğini sökmüşler açmaya yer yok. her tarafıma ip sarıp 4. kattan sarkıttılar :D Aşağı inerken hayatım gözlerimin önünden geçiyordu neyseki hamd olsun sorun olmadan indik açtık kapıyı içeriden.

O telden arabalarla bende çok oynadım. Benim çok güzel bir Mercedes tırım vardı :D amcamın oğlu çok güzel ediyordu... kiremet diyince aklıma sadece bizim inşaatların çatısını yaparken başıma geçen güneşler geliyor :P

M.Enes AYDÜZ
10-07-2007, 16:42:31
Teknoloji gelişti. Benim gibi zamane gençleri artık teknolojik oyunlar oynuyor. Neymiş efendim damdan atlayacakmışız. Yok öyle. Artık basıyon space tuşuna istediğin adam istediğin yerden atlıyor...

ersen
10-07-2007, 16:46:34
O zaman yeni bir cd gönderceğim içindeki şarkının adıda tikiyiz olacak oyunu oynarken dinlersin. Şarkının devamını bilmediğim için ismi bu olsa gerek. Tikiyiz.:P

Teknoloji gelişti. Benim gibi zamane gençleri artık teknolojik oyunlar oynuyor. Neymiş efendim damdan atlayacakmışız. Yok öyle. Artık basıyon space tuşuna istediğin adam istediğin yerden atlıyor...

Tahsin ALTAY
11-07-2007, 00:38:07
CmsTurk diye grup açtım bilgilerinize :) skorlarınızı ekleyebilirsiniz