Orijinalini görmek için tıklayınız : Ezberler Bozulsun
gunemerhaba
09-07-2007, 03:32:06
Kafa konforlarında depremler meydana getirecek www.ezberbozan.net (http://www.ezberbozan.net) sitesi açıldı.
Sahip olduğunuzu sandığınız kafa konforunu kaybetmek sizi rahatsız edecekse ziyaret etmeniz önerilmez!
ersen
09-07-2007, 03:57:48
ben bayıldım çok güzel ellerine emeğine sağlık
memoc@n
09-07-2007, 04:00:01
Güzel bir çalışma ama sanırım kafa konforunu bozan olayın ben içerikleri olacağını sanmıştım ama yanılmışım, her bölüm için tekrar ana sayfaya dönmek zorunda bırakılmakmış sanırım kafa bozan yoksa ilginç bir alnda site düşünmüş ve oluşturmuşsunuz ancak sitenizin daha kullanışlı olmasına bilgiye kısayoldan ulaşılmasına katkı adına ilk ana sayfaya geldiğimizde yine bizi indexiniz karşılasın ama ne olur konuya girince yani asıl siteye...artık geri dönmeyelim
Çalışma güzel...ellere sağlık. Zamanla kitlesi genişleyecektir.
Ancak erişimdeki anaistasyona dönüş mecburiyeti gerçekten sıkıntılı.
Site adresi çağırıldığında gelen bölümler sayfası, geri dönüşlerde (anasayfa menüsünde) siteyle bütünleşmiş şekilde gelse daha iyi olur.
HaritSu
11-07-2007, 00:52:08
Murat abi ne ara açtın :D ... Biz onu farklı amaçlar için kullanıyorduk :D ...
gunemerhaba
11-07-2007, 16:10:29
değerlendirmeleriniz için eyvallah:) menü linkleri içeriklerin olduğu bölümlere de eklendi. her defasında ana sayfaya girmeye gerek kalmadı. bu sitede tasarımdan ziyade içerik önemli. kitlesi pek fazla genişlemez gerçi ama, az sayıdaki kişiye hitap etmesinde de bir mahsur yok. hatta fayda var. :)
Yok yok...bunun sonu sandığınızdan daha kalabalık dostum...emin olun !
mjdepo
09-08-2007, 22:06:33
Güzel bir çalışma ama sanırım kafa konforunu bozan olayın ben içerikleri olacağını sanmıştım ama yanılmışım, her bölüm için tekrar ana sayfaya dönmek zorunda bırakılmakmış sanırım kafa bozan yoksa ilginç bir alnda site düşünmüş ve oluşturmuşsunuz ancak sitenizin daha kullanışlı olmasına bilgiye kısayoldan ulaşılmasına katkı adına ilk ana sayfaya geldiğimizde yine bizi indexiniz karşılasın ama ne olur konuya girince yani asıl siteye...artık geri dönmeyelim
Tümüne katılıyorum
gunemerhaba
09-08-2007, 23:28:27
Tümüne katılıyorum
Tümüne katıldığınızı ifade ettiğiniz tarihte, sürekli ana sayfaya dönme mecburiyeti kalmamıştı. :)
HaritSu
06-10-2007, 21:32:29
EzberBozan bir sistemden çok, klasiğe dönük Makale sitesine dönüşmüş diye düşünüyorum.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.