Orijinalini görmek için tıklayınız : Bölüm Yöneticisi nerede?
IceManF1
02-04-2011, 22:16:34
Elimde kitapçık var, 1.5'i anlatıyor.Yeni başladım fakat 1.6 kullanıyorum.
Bölüm Yöneticindekileri silmem lazım fakat bulamadım.İsmimi değişti.Panel TR olmasına rağmen sitem hala İngilizce? Bunu da nasıl çözebilirim?
Lütfen yardımcı olun, rica ediyorum.
Arfmin
02-04-2011, 23:02:12
1.6 sürümde bölüm yöneticisi bulunmuyor.
Site adresi verirseniz ingilizce olan bölümlerle ilgili çözüm önerisi sunulabilir.
IceManF1
03-04-2011, 14:39:05
Abi yardımlarını bekliyorum, hatta rica etsem msn'den yardım eder misin?
Home (http://www.kadirsenkaya.sitewebadam.com/)
Arfmin
03-04-2011, 21:48:48
Msn kullanmıyorum. Yardımlaşmayı burada hep birlikte yapacağız. Herkes bildiğini paylaştıkça daha fazla kişinin yardım alması ve öğrenmesi mümkün olacaktır. Ben bilmediklerimi, bilgilerimi paylaşarak, sorunları araştırarak öğrenmeye çalışıyorum.
İlk defa joomla kullanımı için ilk kurulumda Türkçe örnek veri kurulması önemlidir. Bu sayede site bütünü Türkçe kullanıma uygun olacaktır. Şu an kurulmuş olan sitenizde ingilizce örnek veri kullanılmış ve daha sonra tüm içerik silinmiş gibi gözüküyor.
Sitenizde Türkçe olmayan bölümleri yönetim/menüler bölümünden ilgili menü başlıklarını tek tek açarak Türkçe kelimeler ile değiştirebilirsiniz.
IceManF1
04-04-2011, 16:04:39
Aynen abi, kitapçıkta silmemi söylüyordu, ben de sildim.
Menü Yöneticisindeki menülerin hepsi İngilizce, kitapçıkta Türkçe olarak analtmış ve Anasayfa ile Kullanım Koşulları haricindeki hepsini silmemi söylüyor.
Abi kitapçıkta 1.5 anlatmış, ben 1.5'e geri dönebilir miyim? 1.5'i indirdikten sonra FileZilla'dan yüklerken otomatikman 1.6 silinir mi?
Benim 1000 MB barındırma kotam var.36 MB'ı Joomla 1.6 yüklü.Ya da 1.5 yüklemeden önce 1.6'yı cPanel'den silebilir miyim?
Abi lütfen hepsini cevapla, rica ediyorum.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.