PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fireboarda da Yazı Editörü Sorunu

akrep_kral
06-07-2007, 08:54:04
Herkese Merhaba Arkadaşlar,
Joomlayu biraz araştırdım ve çok hoşuma gitti bir çok eklenti denedim gerçektende çok kullanışlı bir sistem tabi yeni olmasınında dezavantajları var...

Benim sorunum arkadaşlar Fireboard forumda konu açarken yada cevap verirken yazı editöründe html kodları çıkması. Vbulletin yada smf de olduğu gibi direk uygulama metotları varmıdır acaba... Bilen arkadaşlardan Yardımlarını bekliyorum..

Şimdiden teşekkürler... Herkese kolay gelsin...

sakkaya
06-07-2007, 09:26:04
Herkese Merhaba Arkadaşlar,
Joomlayu biraz araştırdım ve çok hoşuma gitti bir çok eklenti denedim gerçektende çok kullanışlı bir sistem tabi yeni olmasınında dezavantajları var...
jommla sandığınız gibi yeni bir sistem değil. dünya zerinde en çok tercih edilen gnu lisanslı cms olmakla beraber (yanılıyor olabilirim) mambo'dan gelme geçmişi ile 4-5 senedir kullanılan bir sistem :)

Benim sorunum arkadaşlar Fireboard forumda konu açarken yada cevap verirken yazı editöründe html kodları çıkması. Vbulletin yada smf de olduğu gibi direk uygulama metotları varmıdır acaba... Bilen arkadaşlardan Yardımlarını bekliyorum..
fireboard eklentisi geliştirilmeye birkaç ay önce başlanmış olan ve hala pek çok eksiği bulunan bir bileşendir. geliştirici takımı bizlerin görüş ve istekleri doğrultusunda bir sonraki kararlı sürümde eksiklerini gidereceklerdir.

akrep_kral
06-07-2007, 14:17:55
Yani Şimdi bu sorunun çözümü yok mu ???

bengi
06-07-2007, 18:03:14
fireboard için biraz daha beklemenizi tavsiye ederim normal şartlar altında bu her forum gibi kullanımı vardır o kodların gözükmesinin sebebi onun özelliğinin böyle olduğu değildir.