PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kunena 1.5 İçin Türkçe Düğmeler

ilisulukfm
22-03-2011, 21:21:47
Arkadaşlar Agora forum kurmuştum kaldırıp kunenaya dödüm,son sürümü yükledim ama editörde butonlar çıkmadı defalarca sildim yükledim sorunu çözemedim bende eski sürümü yükledim şimdi bu forumdaki gibi editör butonu var fakat tam olarak Türkçe değil.
Sorunu çözmek için üç farklı yerden biride burasıdır dil dosyasını FTP ile attım,menü linkleri butonlar her şey tamam Türkçe ama "yeni konu" yerine new thred,"sil"yerine delete yazıyor.Kısaca ön yüzden yapaçağımız çalışmalarda hayati önem taşımakta forumda herkes yabancı dil bilemeyeceği için yeni başlık açamayacak.
Forumu yeni kurdum ve henüz kategori oluşturmadım,DİL DOSYASI bulamazsam tekrar kaldıracağım lütfen elinde dil dosyası olan arkadaşlardan acil ricamdır,yardımcı olurmusunuz,iyi forumlar herkese...
Not:Forumda dil dosyası var arkadaşım neden bakmadan konu açtın demeyin arkadaşlar,evet var ama "eksik" malesef.Yukarıda anlattım yeni konu veya cevapla yerleri ingilizce :(

Akar
22-03-2011, 21:48:55
Kunena 1.6 kullanın, dil dosyası da içinde geliyor.

ilisulukfm
23-03-2011, 00:08:42
Sevgili Hocam,iki gündür forumla uğraşıyordum agora kurdum görünümü filan çok hoş estetik diye düşündüm,sonra geliştiricinin sonraki sürümlerini ücretli sunmasından dolayı tekrar kaldırdım.Dediğiniz gibi yaptım madem kunena yüklüyorum son sürüm olsun dedim ve yükledim.
Geçenlerde başıma gelen olayların hepsi başıma geldi editörü çalışmadı son sürümün, yani sadece smileleri var diğer butonları yoktu.Derken editörleri düzeltem derken joomla sitenin editörleri çalışmaz oldu sayfaları açılmıyodu kimi bileşenleri sildim kimileri yükledim derken iyi kötü sayfalar açılmaya başladı.Açıldı lakin bu sefrde ön yüzden veya başka yerden içerik eklenmiyo sadece forum değil site editörüde çalışmaz oldu.
Kunene eski sürüm yükledim tekrar bunda editörü çalışıyor.Kısaca son sürümde ne yaptımsa editörü düzenleyemedim ondan bu sürüme döndüm.
Şimdi kısaca sitedeki editörü nasıl düzelttim onuda söyleyeyim,eskisi gibi siteyi yeniden kurmuyorum ne yüklemişsem sonradan kaldırdıktan sonra admin panel dahil eski kırıntılarını siliyorum sonra sıfırdan ihtiyacım olan editör vs. yüklüyorum.
Kunena kullanan arkadaşlarımızdan eğer ellerinde olan varsa ekler diye düşündüm.Sağlıcakla kalın,iyi forumlar...

Akar
23-03-2011, 01:32:44
Bir dakika bir dakika...ben yanlış anladım galiba. Sİzin sorun sadece düğmelerin İngilizce olması mı?

ilisulukfm
23-03-2011, 02:01:38
Evet hocam,sorun düğmeler yani.Diğer yerleri zaten Türkçe,yani üyelerden hiç anlamayan biri veya ilk defa forumda yazacak biri ne yapması gerektiğini bilmeli,ilginize teşekkürler...
Son sürümdeki düğmeler Türkçe idi ama onda da editör çalışmadı,eski sürümü kurmamın nedeni budur.

Akar
23-03-2011, 02:24:00
Evet hocam,sorun düğmeler yani.Diğer yerleri zaten Türkçe,yani üyelerden hiç anlamayan biri veya ilk defa forumda yazacak biri ne yapması gerektiğini bilmeli,ilginize teşekkürler...
Son sürümdeki düğmeler Türkçe idi ama onda da editör çalışmadı,eski sürümü kurmamın nedeni budur.Eklediğim paketin içinden çıkan klasörü, Kunena'da kullandığınız aktif temanın images dizini altına gönderin.

ilisulukfm
23-03-2011, 02:38:37
Sevgili hocam teşekkür ederim hemen indirip deneyeceğim.Yalnız bir sorun var,kategori oluştururken aşağıdaki hatayı aldım neyi eksik yaptım acaba veya yanlış yaptım çözemedim...
Hata şu:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/...../public_html/administrator/components/com_kunena/admin.kunena.php on line 1992

ilisulukfm
23-03-2011, 02:42:02
Hocam iki tane admin.php dosyası var sorun ondanmıdır,birisi 142 KB diğeri 72 KB hangisini kaldırmalıyım biri admin.kunena.html.php diğeri admin.kunena.php
:((

Akar
23-03-2011, 02:44:44
O satırda ne yazdığını bilirsek belki bir şey diyebiliriz. Fazladan dosya olmaz bileşende.

ilisulukfm
23-03-2011, 02:55:56
O satırda ne yazdığını bilirsek belki bir şey diyebiliriz. Fazladan dosya olmaz bileşende.
hocam her ikisinide indirdim yolladım bir bakıverin size zahmet.Kategoriye yönetici tanımlamak için tıkladığımda o yazı çıkıyor...

Noobmaster
05-04-2011, 22:18:55
Çok teşekkürler hocam bu iyi oldu:)