Orijinalini görmek için tıklayınız : Yayınlama Problemi
hprutk
09-03-2011, 14:57:11
Arkadaslar 1.6 version kurulumunu yaptim sorunsuz calisiyor.Oncelikle nekadar ugrassamda turkce olmadi,vazgectm simdi uygun bir template yukledim butn panneller moduller vb gozukuyor site offline modda olmamasina ragmen bir turlu yayına veremiyorum
Site url yazip girmeye calisinca joomla sayfasi geliyor nedeni ne olabilir_?
Derdinizin ne olduğunu anlamak pek mümkün görünmüyor. Bir defa nereden kurulum yaptınız ki Türkçe olmuyor? Şu anda Türkiye'de Joomla! 1.6 için 2 ayrı Türkçe paketleme yapılıyor. Buna rağmen gidip de İngilizce paket mi kurdunuz :)
Offline moddayken bir siteyi online moda almak gerekir. Yani site kapalıyken site kapalı tercihini Hayır olarak yapmak gerekir. Yoksa kendi kendine açılmaz. Neden site kapalı konuma geçtiği ise belirsiz...kendi kendine geçmez.
Site url yazıp girmeye çalışınca tabii ki Joomla gelmesi lazım. Siz nerenin gelmesini istiyorsunuz, o da belli değil.
Biraz daha özenli ve detaylara yer vererek yazarsanız cevaplamaya çalışalım.
hprutk
09-03-2011, 15:07:21
dil onemli degil demek istedgm;
site offline modda degil yani orda bi yanlıslık yok buna ragmen yaynında degil
url derken Sun Java System Application Server 9.1_02 (www.ornek.com) yazdım sitemin ismi joomla sayfasi geliyor;yani yanında degil sanırım yeterince acıktır suan
hprutk
09-03-2011, 15:40:59
ya aslında cok karıstı kusura bakmayın
yani koydugum template'i yaptgm siteyi gormek istiyorum kısaca;
Vallaha kusura bakmayın ama anlamıyorum. Joomla sayfası geliyor diyorsunuz bu ne demek? Site offline değil diyorsunuz ama siteye girdiğinizde nasıl bir sayfa geldiğini zaten anlayamıyoruz. Adres yazınca joomla sayfası geliyor ne demek? Örnek olsun diye yazdığınız adres normal bir adres şekli...birşey anlayamıyorum ben dediklerinizden.
Şu joomla sayfası nedir? Joomla kurulu bir sitenin her yeri joomla sayfasıdır neticede. Ya bir adres verin ya da ekran görüntülerini koyun ki daha açık olsun konu. Yoksa böyle uzayıp gidecek gibi görünüyor :)
ingöğretmeni
09-03-2011, 20:22:04
Kurulum sayfası mı geliyor acaba?
Kurulumdan sonra "installation" klasörünü sildiniz mi?
Örnek veri yüklediniz mi?
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.