PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tema yukleyince menüler yok oluyor

viper66
18-02-2011, 20:21:27
Mrb, 1,6 sürümüne yeni geçtim. Yeni bir tema (hatta farklı temalar) yükleyince sayfamdaki menülerin tamamı (ana menü, üst menü,üye menüsü vb) yok oluyor. 1.6 sürümünde gelen temalarla menüler görünüyor ancak yeni temalarda görünmüyor. Bu işlemi 3 ayrı bilgisayar localinde denedim, ayrıca ftp üzerinde de denedim sonuç hep aynı. Herhangi bir ayar mı yapılacak çok araştırdım bulamadım. Lütfen yardım siteyi acilen bitirmem gerekiyor. Şimdiden tşk.

Akar
18-02-2011, 20:25:53
Eklentiler > Tema Yöneticisi > Seçenekler altından Modül Yerleşim Ön İzlemesini açın. Daha sonra temanızdaki modül yerleşimlerini görmek için site adresinin sonuna tp=1 ekleyerek gelen ekrana bakın. Kaybolan modülleri bu yerleşimlere göre istediğiniz alanlara yeniden atayın.

viper66
18-02-2011, 20:45:40
Üstadım çok teşekkürler. Saatlerdir uğraşıyordum işime çok yaradı. Ne demişler bir bilene soracaksın. Tekrar tşk, şen kal.

acustick
14-05-2011, 02:54:58
Eklentiler > Tema Yöneticisi > Seçenekler altından Modül Yerleşim Ön İzlemesini açın. Daha sonra temanızdaki modül yerleşimlerini görmek için site adresinin sonuna tp=1 ekleyerek gelen ekrana bakın. Kaybolan modülleri bu yerleşimlere göre istediğiniz alanlara yeniden atayın.

Modülleri temaya atamak için bir anlatım varmı.Çok karıştırdım yapamadım.Yeni kullanıcıyım.