PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adobe Ürünleri, Unix Platformu

Ashton
28-06-2007, 15:40:54
Adobe ürünlerini, Unix platformlarında sadece g4-g5 ve üstü olan sistemler mi stabil bir şekilde çalıştırabiliyor, yoksa bu ürünlerin kullanımı MacBook'lar için de geçerli midir?

Bilgilendirme yapabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

sakkaya
28-06-2007, 15:54:31
g3 g4 g5 ve intel işlemcili macmini macbook powerbook macbook pro ve powerpc hepsi için adobe tam destek veriyor. hatta demo sürümleri pc öncesi mac kullanıcılarına sunulur adobe ürünleri :)

Ashton
28-06-2007, 16:13:31
g3 g4 g5 ve intel işlemcili macmini macbook powerbook macbook pro ve powerpc hepsi için adobe tam destek veriyor. hatta demo sürümleri pc öncesi mac kullanıcılarına sunulur adobe ürünleri :)

Bende MacBook Core Duo war da, biz şimdi yukarıdaki kulwara mı dahil oluoruz hocam?

sakkaya
28-06-2007, 16:40:57
evet ama cs3 serisini kullanırsanız tam performans alırsınız. cs2 serisi ve öncesi sürümleri rosetta isimli bir yazılım aracılığıyla (sistem altından otomatik çalışır önyüzde kullanıcı herhangi bir şey farketmez) çalıştığı için intel işlemcili macintosh'larda %40 oranında performans kaybı yaşarsınız.

Ashton
28-06-2007, 17:23:48
evet ama cs3 serisini kullanırsanız tam performans alırsınız. cs2 serisi ve öncesi sürümleri rosetta isimli bir yazılım aracılığıyla (sistem altından otomatik çalışır önyüzde kullanıcı herhangi bir şey farketmez) çalıştığı için intel işlemcili macintosh'larda %40 oranında performans kaybı yaşarsınız.

Anladım, Win'de zaten CS3 Extended kullanıyordum, memnundum, bu bağlamda Unix'e de onu yüklemeyi düşünüyorum. En iyi edinme yolu sanırım torrent'ten geçiyor. Etrafa bir bakınacağım.

Bilgiler için tekrar teşekkür ederim, kolay gelsin.