Orijinalini görmek için tıklayınız : Standart Kategori kısmındaki Yazar: yazısını silme
merhaba,
Standart Kategori kısmındaki Yazar: yazısını kaldırabilirim?
Cevap gelmese de teşekkürler. ingilizce forumlarda araştırarak buldum ve şöyleki;
\components\com_content\views\category\tmpl\defaul t_articles.php içerisindeki 128.satırda yer alan
:
<?php echo JText::sprintf('COM_CONTENT_WRITTEN_BY', $author); ?>
ile
<?php echo JText::sprintf($author); ?>
değiştirdim, yazı gitti..
tekil
16-01-2011, 04:31:20
O ingilizce forum adresini yazabilir misiniz buraya merak ettim.
Vallaha gecenin 4'ünde 20 dakika içinde cevap gelmemişken "cevap gelmese de teşekkürler" gibi bir cümleyi gülümseyerek okudum :) Tabii başka yerde cevap bularak burada gelip paylaşmanızdan ayrıca memnun oldum. O forumda override denen bir şeyden bahsetmemişler anlaşılan. İlk güncellemede o yazı geri gelir. Düzenlemeyi temanın html dizini altında yapmalısınız. Tema Umursamazlık olarak forumda epeyce bahsettiğimiz yöntem 1.6 sürümler için de aynen geçerli.
Bu forumda gördüğüm nezakete karşın aynı şekilde hareket etmeye çalışıyorum.
tekil
16-01-2011, 21:58:11
Joomla! 1.6 da category categories olarak değiştirildi diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum acaba o nedenle forum adresi sordum yada soruyu yanlış anladım bilemiyorum.
Joomla! 1.6 da category categories olarak değiştirildi diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum acaba o nedenle forum adresi sordum yada soruyu yanlış anladım bilemiyorum.Hayır, bölüm olayı kalkınca kategori ve kategoriler tabiri geldi.
tekil
16-01-2011, 22:53:06
Evet göz ucuyla bakınca akılda yanlış kalabiliyor. category klasörü gözümden kaçmış.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.