Orijinalini görmek için tıklayınız : yazılamaz
arisys
19-06-2007, 18:22:56
administrator/backups/ Yazılamaz
administrator/components/ Yazılamaz
administrator/modules/ Yazılamaz
administrator/templates/ Yazılamaz
cache/ Yazılamaz
components/ Yazılamaz
images/ Yazılamaz
images/banners/ Yazılamaz
images/stories/ Yazılamaz
language/ Yazılamaz
mambots/ Yazılamaz
mambots/content/ Yazılamaz
mambots/editors/ Yazılamaz
mambots/editors-xtd/ Yazılamaz
mambots/search/ Yazılamaz
mambots/system/ Yazılamaz
media/ Yazılamaz
modules/ Yazılamaz
templates/ Yazılamaz
arkadaşlar ben siteyi kuracamda bu dosyaların karşılarında yazılamaz diyor diğer sitelerdende araştırdım ama bi çözüm bulamadılar ne yapmam gerekiyor bana bir yardım ediverin Allah rızası için bu site benim için çok önemli isterseniz msnden ulaşın msn:hamzarikan@hotmail.com bunu çözmem lazım benim için izzeti nefis oldu bu artık bilen arkadaşlar lütfen yardımmmm
Ashton
19-06-2007, 18:29:11
Yukarıdaki dosyaların izinlerini yazılabilir yapmanız gerekiyor (777). MSN'den ziyade, problemi burada çözmek daha iyi sanırım.
sakkaya
19-06-2007, 21:59:00
bir ftp programı ile (linux sunucular için) sitenize bağlanıp dosyalar üzerinde tek tek sağ tıklayıp açılan menüden chmod değerini 777 vererek yazılabilir yapabilirsiniz. windows sunucularda nasıl oluyor bilmiyorum?
Tahsin ALTAY
19-06-2007, 22:14:06
Windows sunucularda Hosting kontrol panelinizden yapmanız gereklidir...
arisys
20-06-2007, 12:34:45
arkadaşlar bağlı olduğum sunucu linux tabanlıdır ve chmod ayarlarını yaptım farklı yerlerdende joomla dosyalararı indirdim ve ftp programı ile yolladım ve cpaneldende 777 yada diğer ayarları yaptım olmadı daha farklı bi durum var çözemedim yada ben bir yerde yanlışlık yapıyorum
Ashton
20-06-2007, 13:11:51
arkadaşlar bağlı olduğum sunucu linux tabanlıdır ve chmod ayarlarını yaptım farklı yerlerdende joomla dosyalararı indirdim ve ftp programı ile yolladım ve cpaneldende 777 yada diğer ayarları yaptım olmadı daha farklı bi durum var çözemedim yada ben bir yerde yanlışlık yapıyorum
Yukarıdaki post'larda da bahsedildiği gibi;
- Sunucunuz Linux tabanlı ise ilgili izinleri herhangi bir FTP programı ile yapabilirsiniz.
- Sunucunuz Windows tabanlı ise ilgili izinleri kontrol paneliniz ile yapabilirsiniz.
Probleminiz şu durumdan kaynaklanıyor olabilir;
- İzinleri yanlış şekilde vermişsinizdir.
Klasörlere veya dosyalara, nasıl izin vereceğinizi bilmiyorsanız, servis sağlayıcınızla irtibata geçiniz.
Yorumladığınız probleminiz dahilinde, başka bir çözüm maalesef göremiyorum.:confused:
sakkaya
20-06-2007, 13:53:22
sizin sorunuzun apache ile... apache bazen dosya izinlerini sahiplerin. joomxplorer bileşeni arada bir bu sahiplenme sorununu aşsada genelde çözüm sunucu sahibi ile görüşüp dosya izinlerinin size devredilmesini sağlamaktır.
Sorun 2 şekilde gelişmiş olabilir.
1. Apache sahiplenmesi:
Bu durum genelde ilk kurulumda yaşanmaz. Ancak böyle bir problem varsa sorunu barındırma hizmeti aldığını firma giderir.
2. Yetki tanımlamalarında sorun:
Barındırma hizmeti aldığınız firma dosya izinlerini ayarlamanız için gerekli yetkiyi kısıtlandırmış olabilir. Bu kısıtlama sadece kontrol paneli dışından müdahalelerin kabul edilmemesi yönünde de olabilir, farklı şekilllerde de. Bu durumda önce sunucunun size sağladığı kontrol paneli üzerinden dosya izinlerini kontrol etmeye çalışmalı, başarısız olursanız bu problemi, barındırma hizmeti aldığınız firmaya ileterek düzeltmelerini istemelisiniz.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.