adsız
19-06-2007, 12:40:58
tr lokasaytonlu hızı iyi güvenilir bir firmadan sunucu kiralanacak ve bu işde ciddi olan ortaklar aranmaktadır ,
* hostin işinin ticaretini yapmış bu işe yabancı olmayan arkadaşların baş vurmasını bekliyorum
*sunucu ortak sayısı ve hissesine göre parçalanacak herkez kendiine ayrılankısımda bu işin ticaretini yada yaptığı tasarımların kullanabilecek
* adult ve yasal olmayan siteler ri sunucuda barındırmaları istenmemektedir
peki ne avantajım olacak?
reseller fiyatları pahalıya gelmeketedir 1 gb başına ödediğin fiyat sunucu kiralamaya göre çok yüksektir bu şekilde çok avantajlı bi şekilde hızlı ve güçlü bir admin yetkileri ull olan resellere sahip olacak herkez
ciddi düşünen arkadaşları bekliyorum saygılar . . . ilgilenenler öm atsın
* hostin işinin ticaretini yapmış bu işe yabancı olmayan arkadaşların baş vurmasını bekliyorum
*sunucu ortak sayısı ve hissesine göre parçalanacak herkez kendiine ayrılankısımda bu işin ticaretini yada yaptığı tasarımların kullanabilecek
* adult ve yasal olmayan siteler ri sunucuda barındırmaları istenmemektedir
peki ne avantajım olacak?
reseller fiyatları pahalıya gelmeketedir 1 gb başına ödediğin fiyat sunucu kiralamaya göre çok yüksektir bu şekilde çok avantajlı bi şekilde hızlı ve güçlü bir admin yetkileri ull olan resellere sahip olacak herkez
ciddi düşünen arkadaşları bekliyorum saygılar . . . ilgilenenler öm atsın