PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Akar Abinin 135 Teması + 221 Adet Benim Seçtiğim Tema

AnNoX
26-12-2010, 12:16:34
Merhabalar.

Öncelikle izin almadan paylaşımın içine koyduğum için Akar abimizin 135 temasını özür dilerim kendisinden. 2 günümü verdim ve tam 1545 tema içerisinden 221 adet özel ve güzel temayı Joomla Seven arkadaşlar için seçtim :) Umarım işinize yarar.

Temaları buradan (http://www.fileserve.com/file/XsQFrHC) indirebilirsiniz.

Bazı temaların kendi web siteleri kapanmış bilginiz olsun.

http://imgur.com/wR4CS.jpg

http://imgur.com/I2K1f.jpg

delikanli
26-12-2010, 14:25:41
Tesekkürler, bir ara mutlaka indirecegim.

AnNoX
26-12-2010, 17:44:25
Teşekkürler, elimden geldiğince özel temaları seçmeye çalıştım.

Akar
26-12-2010, 18:21:36
Ben temaları nasıl paylaştım? İçinde ne var ne yok yazarak değil mi? Sen de yazarsan iyi olur, yoksa benim tek tek incelemem ya da kaldırmam gerekir. İçinde ne olduğu belirtilmeyen şeyleri paylaşmıyoruz. Ayrıca dosya indirme karşılığı ödeme yapan dosya sistemlerinden de dosya paylaşmıyoruz. Bu açılardan forumun temiz kalmasına özen gösteriyoruz. Mesela ben forumda bağlantı verdiğim temaları kendi barınma alanımdam paylaşıyorum. Bu bir derleme olmasaydı durum değişebilirdi. Mesela kendi kodladığın temaları bu tür yerlerden de paylaşabilirsin.

Temalar benim değil :) Dileyen dilediği yerde paylaşabilir. Dileyen "ben derledim" de diyebilir. Herhangi bir sakıncası yok.

Tabii emeğine sağlık ayrıca, uğraşmışsın.

Şimdi;
Tema paketinin içeriğini tam olarak belirtirsen,
Temaları para kazanma amaçlı olmayan bir yere yüklersen,
Bu iki durum gerçekleşirse konuyu açık tutacağım. Yoksa en fazla bir-iki gün sonra konuyu kaldıracağım.

AnNoX
26-12-2010, 19:52:18
Temaları yüklediğim siteyi para kazanmak için değil de indirme oranlarına verdiği izin nedeniyle seçmiştim. Eğer ücret kazanma amacı güdülmeden indirtebileceğim bir yer varsa oraya aktarayım. Mâlum rapid ve hotfile belirli bir sayıda indirince eğer premium üye değilseniz kaldırıyor dosyanızı :( Kendi web siteminde hostingi ufak paket 5 kişi bu paylaşımdan faydalanırsa beni madur eder.

Temaların bir isim listesini ekleyip koyacağım birazdan.

Tugay
26-12-2010, 20:07:41
Temaları yüklediğim siteyi para kazanmak için değil de indirme oranlarına verdiği izin nedeniyle seçmiştim. Eğer ücret kazanma amacı güdülmeden indirtebileceğim bir yer varsa oraya aktarayım. Mâlum rapid ve hotfile belirli bir sayıda indirince eğer premium üye değilseniz kaldırıyor dosyanızı :( Kendi web siteminde hostingi ufak paket 5 kişi bu paylaşımdan faydalanırsa beni madur eder.

Temaların bir isim listesini ekleyip koyacağım birazdan.

Benim dosya alanına atarız, sıkıntı olmaz. Gece atarım ben. Linkini buradan belirtirim.

AnNoX
26-12-2010, 22:48:38
Benim dosya alanına atarız, sıkıntı olmaz. Gece atarım ben. Linkini buradan belirtirim.

:) Şimdiden teşekkür ederim size. Herkesin işine yarayacak çok hoş temalar var aralarında =)

Akar
26-12-2010, 22:55:44

Temaların bir isim listesini ekleyip koyacağım birazdan.AnNoX iyi niyetlisiniz, ayrıca anlayışlısınız da. Dosyalar mevcut yerinde kalabilir ya da Tugay'ın alanına aktarabilirsiniz. Size bırakıyorum. Ancak herhangi bir gelir amacı gütmeyen forumumuzda bu tür durumlara, bahsettiğim sebeple dikkat ediyoruz; bilmenizi isterim.

AnNoX
26-12-2010, 23:45:45
AnNoX iyi niyetlisiniz, ayrıca anlayışlısınız da. Dosyalar mevcut yerinde kalabilir ya da Tugay'ın alanına aktarabilirsiniz. Size bırakıyorum. Ancak herhangi bir gelir amacı gütmeyen forumumuzda bu tür durumlara, bahsettiğim sebeple dikkat ediyoruz; bilmenizi isterim.

Teşekkürler abi sizin de bana karşı göstermiş olduğunuz anlayış için. Şimdi o arşivdeki temalardan ADDAMAN ile cebelleşiyorum.

CSS slayt şovu yavaşlatma + Tarihin ingilizce olma sorunu - CMSTURK.NET İYS (CMS) Forumları (http://www.cmsturk.net/forum/showthread.php?t=44199)

buradaki iki sorun hakkında. Bu arşivi indirip o temayı beğenecek arkadaşlara da faydası olması için buraya yazıyorum özellikle. Addaman temasında CSS Slayt şov var ve biraz fazla hızlı :) + Tarih ile ilgili ufak bir sıkıntı var.

mimicom
26-12-2010, 23:56:14
Bu temaları indirmek sitediğimde blgisayarımdaki nod32 asla izin vermedi. Tehlikeli uygulamalar var diye reddetti.
Anlayadım ve de indirmekten vazgeçtim.
Böyle bir uyarı alan başka arkadaş da var mı acaba?

AnNoX
27-12-2010, 00:14:06
Mimicom yanlış anlamayın lütfen ama Nod32 antivirüs olarak 5 para etmez :) Kaspersky tek geçerim. Dosyalarda herhangi bir sorun yok rahat ve güvenli olabilirsiniz. Winrar ile sıkıştırılan bazı dosyaları lisans fkatörü olmadığı için (boyutları büyük olunca sadece) nod32 ve avg virüslü görebiliyor. Ayrıca indirip içeriklerini kontrol edebilirsiniz.
Bilgisayarınıza RAR Dosyasından wirus bulaşmaz. Wirüs bulaşması için exe dosyası açmanız vs.. gerekir :)

tekil
27-12-2010, 01:13:06
Teşekkürler indiriyorum.

AnNoX
27-12-2010, 21:26:20
Şimdi Tüm Temaları Local Joomlada kuruyorum. Tek tek ekran görüntülerini alıyorum. BUradan sizlerle paylaşacağım tema seçmeniz daha kolay olur sanırım o zaman :)

mimicom
27-12-2010, 21:42:15
Ben zaten böyle ötü niyet olarak algılamaım. 1 saat 40 dakika bekledim indirme biteceği an birden nod32 bu uyarı ekranını verdi. Barı baştan söylese idin diye de nod32 ye kızdım.
Bir daha denemek istedim. Yiene aynı uyarıyı alınca arkadaşlara sorayım dedim. Problem bende olabilir. Yoksa arkadaş emek vermiş. Kolay iş değil.
Teşekkür ediyorum. emeğine sağlık

AnNoX
27-12-2010, 23:07:54
Bende size teşekkür ederim mimicom.

Birazdan resimlerin bir kısmını ekleyeceğim temaların L harfine kadar olanlarını yükledim ve resimlerini çektim. Onları indirip bakarsınız, beğendiklerinizi kendi web sitelerinden indirebilirsiniz :) "kıl antivirüs nod 32 de mızırdanmaz" böylelikle :)

AnNoX
27-12-2010, 23:31:44
Evet :) K Harfine Kadar Slayt Gösterimiz Hazır.

BURADAN (http://www.gunlugum.info/yeni.html) slaytlara ulaşabilirsiniz. Gösteri başlamazsa f5 * yenile yaparak görebilirsiniz.

Akar
28-12-2010, 02:15:09
Maşallah, epey uğraştın AnNox. Ellerine sağlık.

AnNoX
28-12-2010, 02:30:34
Maşallah, epey uğraştın AnNox. Ellerine sağlık.

Sizlerin burada yıllardır verdiği emeklerin yanında devede kulak kalır benim bir kaç gün verdiğim uğraş abi :)

ercan0853
28-12-2010, 14:38:22
bendede son 1 sn kala antivirus programım bağlantıyı kesti.. nod 32 lisanslı ...

umbul98
28-12-2010, 16:10:07
ben eset kullanıyorum.
oda virüs uyarısı verdi ama devam et deyince indirme tamamlandı ,problem yok :)

emremix
28-12-2010, 16:46:35
emeğinize sağlık

AnNoX
28-12-2010, 18:32:11
ben eset kullanıyorum.
oda virüs uyarısı verdi ama devam et deyince indirme tamamlandı ,problem yok :)

emeğinize sağlık

Teşekkürler umarım işinize yarar =)

Akar
28-12-2010, 19:51:09
Bu Eset olayı bir sorundur yalnız. Hata vermemesi lazım, senelerdir kesintisiz Eset ürünleri kullanıyorum. Eset öyle her şeye öten bir av değil. Paketi henüz indirme şansım olmadı. Uyarının ne olduğunu bir görseydik en azından iyi olurdu.

Bu arada, konu netleştirkten sonra başlığı kilitleyeceğim. Zira indirme konularımız bu şekilde.

AnNoX
28-12-2010, 22:39:28
Slaytın Tamamını hazırlamaya çalışayım bende yetişene kadar. Bilgisayarımda şu an ufak bir problem var. Bende herhangi bir sorun vermiyor Kaspersky Pure var.

zozan
29-12-2010, 14:56:51
Nod32'nin avukatı değilim ama sadık kullanıcılarındanım. Şikayetlere bakmak için indirdim ve güncel sürümle taradım. Herhangi bir hata veya virüs türevi uyarısıyla karşılaşmadım.

İndirilen dosya temiz olmakla beraber indirilen siteyle alakalı olarak sızıntı olabilir belki. Birde nod32'nin bazı versiyonları bazen çeşitli exeleri filan virüs algılıyordu.

Hayırlısı bakalım. Tarama sonucu ekte.

AnNoX
30-12-2010, 01:46:38
Evet Sonunda Çalışmam Bitti :)

Bilmeniz gereken noktalar:
a- temalar üstünde hiç ayar yapılmadı sadece varsayılan tema seçilip ekran görüntüsü aldım. Böylelikle emek vermeniz gereken temalar ve vermeyeceklerinizi görmüş olacaksınız.
b- Akar abimizin paylaştığı 135 temanın görüntüleri bunlar arasında yok ne yazık ki henüz başlayamadım onlara.
c- temaların isimleri slaytın alt tarafında yazıyor ki kendi sitesinden sadece o temayı indirmek isterseniz indirebilin. Hepsini arşiv halinde indirmek isteyenler için slaytın üst tarafında link yer alıyor zaten. (295 mb rar file 350 joomla tema)

Temaların ana sayfa görüntüleri slayt şov halinde BURADAN (http://www.gunlugum.info/son.html) görebilirsiniz. Ayrıca Slayt Şovu sol altındaki butonlardan durdurabilir veya elle ilerleyebilirsiniz.

umbul98
30-12-2010, 11:44:45
Evet Sonunda Çalışmam Bitti :)

Bilmeniz gereken noktalar:
a- temalar üstünde hiç ayar yapılmadı sadece varsayılan tema seçilip ekran görüntüsü aldım. Böylelikle emek vermeniz gereken temalar ve vermeyeceklerinizi görmüş olacaksınız.
b- Akar abimizin paylaştığı 135 temanın görüntüleri bunlar arasında yok ne yazık ki henüz başlayamadım onlara.
c- temaların isimleri slaytın alt tarafında yazıyor ki kendi sitesinden sadece o temayı indirmek isterseniz indirebilin. Hepsini arşiv halinde indirmek isteyenler için slaytın üst tarafında link yer alıyor zaten. (295 mb rar file 350 joomla tema)

Temaların ana sayfa görüntüleri slayt şov halinde BURADAN (http://www.gunlugum.info/son.html) görebilirsiniz. Ayrıca Slayt Şovu sol altındaki butonlardan durdurabilir veya elle ilerleyebilirsiniz.

izninle ben bu slayt'ıda indirip temaların olduğu klasöre koymak istiyorum.Tema lazım oldukça oradan bakmak için :)

Üye
26-04-2011, 13:42:11
tebrik ederim güzel çalışma emeğine sağlık

merkez46
26-04-2011, 15:26:48
No configuration file found and no installation code available. Exiting...

SLAYT HATE VERİYOR

Üye
26-04-2011, 16:46:38
yalnız her çeşit indirme yapıldığında en sonunda boş olarak gösteriyor. dikkatini çekerim üç dört şekilde indirme sitesi bulundurması yeterli olabilir

CemESC
02-08-2011, 12:59:27
Arkadaşlar temaların hepsi çok güzel özellikle 8-9 tanesini çok çok iyi , sitelerine yükleyecek ve bu kadar çok temaya bakmaya vakti olmayanlar için yazıyorum

* Bj Venus
* Brown
* Coldstone
* Florella
* Fresh Business
* Ju Interior
* Maillers
* Nice Web
* Pq Frequent

Akar
02-08-2011, 15:36:12
Arkadaşlar temaların hepsi çok güzel özellikle 8-9 tanesini çok çok iyi , sitelerine yükleyecek ve bu kadar çok temaya bakmaya vakti olmayanlar için yazıyorum

* Bj Venus
* Brown
* Coldstone
* Florella
* Fresh Business
* Ju Interior
* Maillers
* Nice Web
* Pq FrequentEvet ben de özellikle yaklaşık bir 10 tanesinin çok öne çıktığını düşünüyorum. Öneriniz için teşekkürler.

pdr_4D
02-08-2011, 16:54:38
biraz önce indirdim. paylaşım için teşekkürler

Akar
02-08-2011, 19:50:41
biraz önce indirdim. paylaşım için teşekkürler
Güle güle kullanın. İlk fırsatta yenileme yapacağım.

AnNoX
09-11-2011, 02:53:22
Aranıza geri dönüşümle birlikte yakında bu tema arşivi konusunda ciddi bir güncelleme, slayt şovun tekrar hazırlanması işlemi yapacağımı belirtirim :)

Akar
09-11-2011, 05:29:22
Aranıza geri dönüşümle birlikte yakında bu tema arşivi konusunda ciddi bir güncelleme, slayt şovun tekrar hazırlanması işlemi yapacağımı belirtirim :)
Eh hayırlısı :) Ben de yeni paket yapmayı planlıyorum. Bu paket 6000 seferden fazla indirildi, yenisinin zamanı geliyor :)

Alaca33
10-11-2011, 16:07:49
Hepsi 1.5 mi? İndirdim hepsini.

Akar
10-11-2011, 18:08:34
Hepsi 1.5 mi? İndirdim hepsini.Evet, bunlar 1.5 içindi.