PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu tarz bir site için öneriler....

Krieger
15-12-2010, 02:49:46
http://www.ciee.org/study/index.aspx

Bu site gibi bir site kurmak istiyorum. Sadece bu sitedeki online başvuruya ihtiyacım yok. Çevremdeki ve internetteki bazı tasarım şirketlerine başvurdum benden ortalama 1000$ istediler. Bende kendim denemeye karar verdim.

Özellikle sol tarafda bulunan jump to a program çok hoşuma gitti.

Bu siteye benzer bir site için sizlerden tema ve diğer bileşenler için öneri istiyorum. Teşekkürler.

pdr_4D
15-12-2010, 08:13:15
görsel açıdan bu tarz bir site istiyorsunuz galiba. eğer öyleyse projeden ziyade tema isteğe girmiyor mu?

Akar
15-12-2010, 10:19:42
Tema yok aklımda. Bileşen konusuna da bir şey diyemem, siteyi detaylı inceleyerek keşfedecek vaktim yok çünkü :) Ne özellikler olduğunu söylerseniz belki öneride bulunabiliriz. Sadece manşet modülleri bulunabilir. Onun dışında jqery ya da benzeri bir şeyle yapılmış olan sol menü ya da aşağıdaki flash uygulaması gibi şeyler zaten hazır değil. Menü belki hazır bulunur ama Joomla için hazırı yok en azından. B

Hazırı olmayacak bir site. İstenen fiyat -eğer iş düzgün yapılacaksa- normaldir derim.

Krieger
15-12-2010, 16:34:58
Akar o zaman 600$ a freelancer.com dan yapacak bir firma buldum ve senin dediğine güvenerek işi onlara yaptıracağım. Sonuçta kurumsal bir site olacak profesyönel olması gerekiyor.