Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm İçeriklerde Tanınmayan Link
eyasin
28-11-2010, 09:59:09
Daha Önce eklenmiş olan ve yeni içeriklerin özet görünümlerinide tanımadığım bir likn var?
- İçeriklerde böyle bir kod yok.
- Yeni bir bot yüklemedim.
Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşların çözümlerini bekliyorum.
Kolay gelsin arkadaşlar...
eyasin
28-11-2010, 10:35:30
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde sitedeki link bağlantılarını düzenlek için bir kod arıyordum ki bir uyumlu ek dosyası gördüm ve tam anlamıyla kontrol etmeyişimden kaynaklanmış.
Uyumlu Ek Dosya Adı:
- sitelinkx1.51.zip
Sorun ve çözüm hakkında bir şey anladığımı söylemem. Sorununuzu anlayamadım, kod hakkında bilgi vermemişsiniz. İkinci iletiniz sorunun çözümü maksatlı mı oldu onu da anlamadım:)
eyasin
28-11-2010, 15:44:02
Hocam biraz acele ile yazılan bir mesaj oldu. Anlaşımayışı bundan kaynaklı olabilir.
Sorun her sayfada yer alan içerirlerin altında çıkan bir link. Bir bot olduğu tahminde bulundum ve evet öyle olduğunuda gördüm. Fakat son günlerde herhangi bir ekleni yapmadığımı göz önüne almıştım ki bir hafta kadar önce eklediğim bir uyumlu ek bu durumu çıkartmış. Tercüme etmeden yabancı bir web sayfasından aldığım bu ek sanırım tüm içeriklerin sonuna bir lik eklemek için kullanılıyor. Oysaki ben bu eklentiyi link düzenlemesi için ararken gördüm ve denemeye kalktım bu yüzden böyle bir linke raslayınca bir telaşla sorunu dile getirmeye çalışırken anlatımda hatalar oluşmuş.
İkinci yazdığımda uyumlu eki kaldırdım ve uyumlu ekin ismi ile beraber bildirimi ekledim.
Sorun uyumlu ekin kaldırılması ile düzeldi.
O zaman geçmiş olsun diyelim :)
JED üzerinden bulabileceğiniz eklentilerde, eğer varsa eklentinin gizli ya da açık bağlantı eklemesi, bilgi sayfasında muhakkak belirtiliyor. Aklınızda olsun.
eyasin
28-11-2010, 16:51:40
Allah Razı olsun hocam :)
Fakat gizli yada açık bağlantı kısmını tam olarak anlayamadım hocam.
Eklentiler bir backlink içeriyorsa, JED dizindeki sayfasında bu belirtiliyor. Demek istediğim buydu :)
eyasin
28-11-2010, 22:17:33
Teşekkürler Sayın Akar Hocam... :)
korkmaztürk
30-11-2010, 17:26:50
Arkadaşlar geredehaber arkadaşta olduğu gibi bir sorunla bende karşılaştım.
Nasıl mı?
Web sayfasını yaptıntan 1 ay sonra felan web sayfasının her sayfasında küçük küçük kutular halinde yeni bir sayfa açılıyor ne olduğunu anlayamadım.Ve ne yapacağımıda bilmiyorum açıkcası burada anlatılardan birşey anlamadım acemilikten olsa gerek.Yardım edebilir misiniz?
sitenin halini görmek isterseniz link http://www.karaelbistanteml.com ne yapayım bilmiyorum
eyasin
30-11-2010, 18:54:06
arkadaşım şuan verdiğin linkte kurulmuş bir sayfa göremiyorum.
spdial
30-11-2010, 19:12:57
Arkadaşlar geredehaber arkadaşta olduğu gibi bir sorunla bende karşılaştım.
Nasıl mı?
Web sayfasını yaptıntan 1 ay sonra felan web sayfasının her sayfasında küçük küçük kutular halinde yeni bir sayfa açılıyor ne olduğunu anlayamadım.Ve ne yapacağımıda bilmiyorum açıkcası burada anlatılardan birşey anlamadım acemilikten olsa gerek.Yardım edebilir misiniz?
sitenin halini görmek isterseniz link http://www.karaelbistanteml.com ne yapayım bilmiyorum
Şu an siteniz aktif değil.
Zaten bu konu ile alakalı bir durum değil. Muhtemelen iframe açılıyor.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.