PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sunucu.ORG Hakkında?

HaritSu
14-06-2007, 19:19:22
Merhaba Arkadaşlar,

Sunucu.Org' de ki hizmetleri bilen duyan kullanan var mı? IRC ve Game Sunuculara izin veriliyormuş. SistemNET Telekom altında çalışıyorlarmış sanırım.

Onur
14-06-2007, 19:56:59
Daha önce çalışmadım ama r10'da okudugum yorumlara göre saglam firma :)

Akar
15-06-2007, 11:09:51
Ben bir ara incelemiştim...bir türlü içim sisnmemişti ama neden hatırlamıyorum.

M.Enes AYDÜZ
15-06-2007, 12:22:28
Fiyatları gayet uygun. Tahsin'in bir tanıdığının akrabasının. Eminim cevap yazar burayı görünce. Tek kötü yanı olarak co-location hizmetinde müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu duydum.

HaritSu
15-06-2007, 19:23:44
Yaaa hepsi güzelde birde kurulum ücreti almasalar :) ...

Tahsin ALTAY
15-06-2007, 23:16:44
Oradan sunucu kullanamadım daha nasip olmadı. cPanel ile kesinlikle çalışmıyorlar ben bu yüzden oradan sunucu alamamıştım. Çok yakın bir arkadaşımın teyzesinin oğlunun orası. Kişilik olarak iyi arkadaşlar olsa da teknik yönden yetersizler biraz. Özellikle müşteri ile ilgilenme noktasında noksanlar biraz. Hatlarını kullanmadığım için pek birşey diyemem. Ama bence sen al bir dene malum alıştın sen artık her yeri denemeye :) sayende bizde firmaları tanıyoruz :P bunu da dene de hat ve ilgilenme bakımından bir test etmiş oluruz. İnşeallah bahsettiğim eksikliklerini tamamlamışlardır.

HaritSu
16-06-2007, 00:31:30
Oradan sunucu kullanamadım daha nasip olmadı. cPanel ile kesinlikle çalışmıyorlar ben bu yüzden oradan sunucu alamamıştım. Çok yakın bir arkadaşımın teyzesinin oğlunun orası. Kişilik olarak iyi arkadaşlar olsa da teknik yönden yetersizler biraz. Özellikle müşteri ile ilgilenme noktasında noksanlar biraz. Hatlarını kullanmadığım için pek birşey diyemem. Ama bence sen al bir dene malum alıştın sen artık her yeri denemeye :) sayende bizde firmaları tanıyoruz :P bunu da dene de hat ve ilgilenme bakımından bir test etmiş oluruz. İnşeallah bahsettiğim eksikliklerini tamamlamışlardır.

Hakikaten yaaa deneme tahtası olduk :D ... Bi nixcon kaldı :P