PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mod_html klonlanabilir mi?

Ashton
12-06-2007, 23:51:56
mod_html adlı modülü, aynı sayfa içerisinde birden fazla yerde kullanmak istiyorum.

mod_html klonlanabilir mi veya ismi değiştirilerek tekrar siteme yükleyebilir miyim (zip dosyasının ismini değiştirmekten bahsetmiyorum) ? :confused:

Dipnot: İlgili mod, topic ek'indedir.

ersen
13-06-2007, 00:04:09
site modüllerinden modülü seç yukarıda kopyala butonuna bas modül kopyalanacaktır. Kopya Html Module olarak çıkacaktır.

http://img147.imageshack.us/img147/8214/01wr3.jpg (http://imageshack.us)

Ashton
13-06-2007, 00:06:48
site modüllerinden modülü seç yukarıda kopyala butonuna bas modül kopyalanacaktır. Kopya Html Module olarak çıkacaktır.

Tamam ama site üzerinde birbirinden bağımsız olarak kullanılacaklar değil mi? İstediğim böyle birşey çünkü. :confused:

ersen
13-06-2007, 00:09:42
Fakat bu modülü bence gereksiz bir modül neden dersen eğer html kodları kullanmak istiyorsan editörün html butonunu kullanabilirsin. yada en iyisi üye yönetiminden administrator gir editörü kapat ve kaydet. istediğin html kodunu içeriğe yapıştır. yada yeni modül oluştururken kullanabilirsin.

ersen
13-06-2007, 00:11:05
örnek resimde de gösterdim gibi iki google reklamı bir birinden bağımsız kullanılır.

Ashton
13-06-2007, 00:15:48
Fakat bu modülü bence gereksiz bir modül neden dersen eğer html kodları kullanmak istiyorsan editörün html butonunu kullanabilirsin. yada en iyisi üye yönetiminden administrator gir editörü kapat ve kaydet. istediğin html kodunu içeriğer yada yeni modül oluştururken kullanabilirsin.

Ben bu modülü affiliates we networks için kullacağım. Evet editörü de kullanabilirim fakat o zaman index boyutu şişiyor. Neyse, copy ile oluyormuş, öğrenmiş oldum.

Çok teşekkürler. :)

Pentacle
13-06-2007, 01:20:54
editoru kapatmak her zaman ise yaramıyor. misal javascript ekleyince editor kodu yiyor.

Akar
13-06-2007, 19:27:07
editoru kapatmak her zaman ise yaramıyor. misal javascript ekleyince editor kodu yiyor.Evet kapatıp eklediğiniz javascripte düzenleyici açıkken tekrar girerseniz kayboluyor. Buna dikkat etmek lazım.