PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mod_html

Ashton
12-06-2007, 23:46:10
mod_html ile reklamlarınızı, partnerlerinizi veya html destekli uygulamalarınızı sitenize sorunsuz yerleştirebiliyorsunuz. Birçok kişi tarafından kullanılan bu mod'u denemenizi tavsiye ederim.

İlgili mod, topic ek'indedir.

CandyTürk
21-07-2007, 16:21:08
bu modulü bende kullanıyorum kesinlikle süper kullanışlı eline sağlık :)

hademirel
23-08-2007, 19:08:20
Tam olarak ne işe yaradığını açıklayabilirmisiniz. html dosyları derken html de hazırladığım dosyaları bir klasörde toplasam ve bu dosyaların bir index.html dosyası olsa içindekiler gibi. wrapper gibi gösterebilirmiyim bu modülle. Yani bölümlerde kategoriler oluşturup içeriğimi hzırladığım gibi harici html dosyalarınımı içerik olarak gösterebiliyorum. Teşekkürler.

hikko23
23-08-2007, 19:14:57
arkadaşaım bu modül basit html kodlarını joomla içinde göstermeye yarar genellikle işte google adense,haber kodları, borsa bilgileri, sayaç kodları,burçlar gibi ufak tefek mod olabilecek şeyleri bu modül sayesinde gösterebilirsin

leblebi82
24-10-2007, 16:02:19
Bu modülün içine html kodlarını nasıl yerleştireceğiz acaba. Mesela bir siteden aldığım Html Site Sayaç kodu var. Bunu mod_html ile Sayaç Modülü haline getirmek istiyorum.

vaga_bond
24-10-2007, 16:09:07
Modulun kullanımı gayet basit.. modulunuzu kurduktan sonra site modullerinden modulumuzun duzenlenme sayfasından HTML kısmına istediginiz html kodlarını yapıstırın. sonrasında o modulu nerede gostermek istiyorsanız modül pozisyonunu seçin ve kaydedin..

orhanpeksen
25-10-2007, 11:53:14
Zaten editör içerisindeki html aracı ile yapılıyordu bu işlem.modülü denemedim ama açıklamalar doğrultusunda bu kanıya vardım.

Fatih TOPRAK
25-10-2007, 11:55:36
Evet Joomla! Daki varsyılan Editör 'de HTML simgesi / sekmesi zaten bu işi yapıyor.

Mod HTML deki kullanım mantığı ise, henüz bunu bilmeyenlere, / farketmemişlere kolaylık sağlamak sanırım ;)

İyi çalışmalar

sessizkumsal
17-01-2009, 02:41:54
eline sağlık teşekkürler.

trmania
20-04-2009, 12:24:32
Ewt gerçekten çok güzel bi modül ama, Bu modülü 2. kere nasıl kurabiliriz ?
Denedim 2. kere kurulmaz diyo, Dosya içindeki ismini değiştirdim yine olmadı bana yardımcı olabiklirmisiniz...

orhanpeksen
20-04-2009, 15:17:45
aynı modülü 2 kere yükleyemezsiniz. modülü kopyalayıp kullanmanız gerekli. Modüllerden Site modüllerine giriniz.Yüklü olan modüllerin listesini göreceksiniz. Kopyasını oluşturmak istediğiniz modülün önündeki kutucuğu işaretleyip sağ üst köşedeki kopyala seçeneğine tıklayın.
Size pasif olarak copy ifadesi ile başlayan bir modül daha oluşacaktır. O modülü göstermek istediğiniz pozisyonu seçip aktifleştiriniz.