PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : joomla aktivasyon maili sorunu

derzulya
22-10-2010, 16:03:11
merhaba arkadaşlar ücretli üye alımı için rsmembership eklentisini satın alıp kurdum. üyeler kayıt olabiliyor ve mail adreslerine aktivasyon linki, kullanıcı adları ve sistemin otomatik oluşturduğu şifre mail olarak gidiyor. ancak ben istiyorum ki aktivasyon linki gitmesin sadece kullanıcı adları ve şifreleri gitsin. ben ödemeyi hesabımda görünce üyelikleri kendim aktif edecem. bileşenin yazılımcılarına ticket attım aşağıdaki yazıyı editlememi söyledi ama bişeyi silince mail yanlış gidiyor. bir türlü aktivasyon linkini kaldıramadım. yardımlarınızı bekliyorum.

RSM_NEW_EMAIL_ACTIVATE=Hello %s,\n\nThank you for registering at %s. Your account is created and must be activated before you can use it.\nTo activate the account click on the following link or copy-paste it in your browser:\n%s\n\nAfter activation you may login to %s using the following username and password:\n\nUsername: %s\nPassword: %s

Akar
22-10-2010, 16:09:52
Bunu silerek deneyin:
To activate the account click on the following link or copy-paste it in your browser:\n%s

Ücretli eklenti üzerinde daha fazla yardımcı olamayız yalız; şimdiden söylemiş olayım. Sonra güzenlemyin:)

derzulya
22-10-2010, 16:14:16
valla bileşenin yapımcısıda o satırı silin dedi ama mail bozuk çıkıyor bu sefer.. kullanıcı adında sitenin adı yazı. şifredede kullanıcı adı yazıo :D

Akar
23-10-2010, 16:38:19
Söylediğim yer sadece etkinleştirme bağlantısını içeriyor yalnız. Bir yanlışlık olmasın?