Orijinalini görmek için tıklayınız : bj drop down menu
ozanozatay
11-10-2010, 17:21:26
drop down menu modülünde jquery hatası alıyorum localhostta bu ayarı jguery needed ? - yes dedim aynı şekilde serverdada diyorum
jguery needed = yes olmasına rağmen siteyi her açtığımda aynı hatayı alıyorum (resim olarak ekledim hatayı) nasıl sorunu çözebilirim acaba çünkü localde sorunsuz çalışıyor.
ayrıca temamda bozuluyor. servera attığımda
Modül ayrıca bir jQuery dosyası kullanmayı gerektiriyor olabilir.
Bu dosya belki paket içinde olup kurulumda gereken yer yüklenememiş olabilir.
Kurulum sonrası temanın index.php dosyasına kullandığı jQuery dosyasının adresini eklemek gerekiyor olabilir.
Modül ayarları içinde jQuery ya da mooTools seçeneği bulunabilir (varsa mootools seçin).
Bu modülü hiç kullanmadığım ve şimdi arayıp paket olarak bulamadığımdan başka bir şey diyemiyorum.
ozanozatay
12-10-2010, 17:13:44
Kurulum sonrası temanın index.php dosyasına kullandığı jQuery dosyasının adresini eklemek gerekiyor olabilir. demişsin hocam haklısın ekledim index.php ye fakat şuan hatada gelmiyor ama modül hiç gelmiyor hocam ya anlamadım ie de tema düzenli firefoxda bozuk yana kayıyor tema. ama iki browserdada modül gelmiyor etkin olmasına rağmen
Kurulum sonrası temanın index.php dosyasına kullandığı jQuery dosyasının adresini eklemek gerekiyor olabilir. demişsin hocam haklısın ekledim index.php ye fakat şuan hatada gelmiyor ama modül hiç gelmiyor hocam ya anlamadım ie de tema düzenli firefoxda bozuk yana kayıyor tema. ama iki browserdada modül gelmiyor etkin olmasına rağmenAkşam fırsatım olursa bakacağım. Temanızda sorun var anladığım kadarıyla. Menü sorunu da bundan kaynaklanıyor olabilir.
ozanozatay
13-10-2010, 12:27:10
akar hocam bakabildin mi bide localimde oluyor düzgünce görünüyorda neden serverda böle oldu. bi türlü anlamdım ki ne yapsam
Diyor ki eğer jQuery zaten başka yerde yükleniyorsa (temada başka bir şey için yükleniyor olabilir) Need jQuery için No seçin. Buna Yes dediğinizde sorun oluyorsa temaya kendiniz bir jQuery kütüphanesi çağırarak deneyebilirsiniz. Bu şekilde denediniz mi?
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.