PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Joom!Fish 1.7 TR - Çok Dilli Yayın Bileşeni Türkçe Sürüm

Akar
09-06-2007, 11:25:52
Joom!Fish Joomla! için Çok Dilde Yayın Bileşeni Türkçe 1.7 sürümü.

Herşeyden önce, Joom!Fish hiç bir şeyi otomatik yapmaz. Joom!Fish, yüklü Joomla! dillerinde, varolan içeriğinizin ve diğer Joomla!' elemanlarının tercümesine imkan verir. Joom!Fish ile Joomla! tek veritabanında sınırsız sayıda dilde yayın yapabilir.

*Bileşeni kurduktan sonra Bileşenler/ Joom!Fish / Yapılandırma alanında ilk sırada Admin Language olarak Turkish seçin. Kaydedin. Artık yönetim arayüzü Türkçe.
*Hatalı yerleri buradan bildirebilirsiniz. Sadece MambleFish > Joom!Fish geçişi ile ilgili bir satır, bilgim dışında olduğundan yorumlayarak çevirdim. Bilen düzeltebilir.

ersen
22-07-2007, 01:05:44
XML Dosyasi Uygun Degil, Hata : "component".

Akar
25-07-2007, 02:31:42
Allah allah ? Ben buradan indirip denemiştim ama ?

memoc@n
25-07-2007, 02:40:59
Sorun yok şimdi denedim

ersen
25-07-2007, 10:57:23
şimdi tekrar denedim hem localde hem serverda hata aynı. İşime yaramayacak kontrol için denemiştim. Ama ilginç bende vermesinin sebebi ne olabilir. Yepyeni bir joomla kurdum localde onda da denedim gene aynı hata verdi.

spyfurky
11-08-2007, 22:19:05
ya ßen modül yüklğyemiyorum dosyları alıyorum sürekli hata en son dil dosyasını yükledim..

ERROR: Could not find an XML setup file in the package.

yine aynı.zip yükledim olmadı zipten çıkardım öle yaptım yine hata

memoc@n
11-08-2007, 22:28:31
Yönetim panelinizden sistem=sistem bilgisine girin ve orada safemod karşısında açık yazıyorsa sorun bundan kaynaklı çözüm veya açıklama için arama fonksiyonu ile safemod diye forumda arama yapabilirsiniz

Meteris
20-08-2007, 11:51:29
Ben indirdim kurdum ana sayfaya türkçe ingilizce seçimde geldi ama translate yaptigim zaman

Warning: session_start() [function.session-start (http://www.kontesim.com/administrator/function.session-start)]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kontesim/public_html/includes/joomla.php:4145) in /home/kontesim/public_html/includes/joomla.php on line 800

Warning: session_start() [function.session-start (http://www.kontesim.com/administrator/function.session-start)]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kontesim/public_html/includes/joomla.php:4145) in /home/kontesim/public_html/includes/joomla.php on line 800

hatalari aliyorum :(

Akar
20-08-2007, 13:04:46
Herhangi bir ayarlama yapmadıysanız hata almanız normaldir.

Meteris
20-08-2007, 15:42:40
üzerinde bulunan ayarlari yaptim yada yaptigimi saniyorum yani ana sayfadada butonları görüyorum türkçe ingilizce diye tıklayınca sayfalarda değişiyor ama ingilizceye gecince sacma karakterler atiyor ve zaten admin panelden dosyalari secip translate dediğim zaman dosylar ikişer tane oluyor biri ingilizce biri türkce sanırım ama yayınla deyince yayınlamıyor ve yukaridaki hatayi veriyor

cypruscream
06-09-2007, 04:42:57
ben türkçeyi seçiyorum yine ingilizce açılıyor

Meteris
26-09-2007, 21:21:43
Sitemi cevirmeye basladim bir modulu tercüme ediyorum yayinla diyorum kayit ede basiyorum ve bu is oluyor buraya kadar hersey güzel ama diger modulu yada menuyu yada cevirmek istedigim neyse ona tiklayinca tekrar admin girisi yapmam gerekiyor 20 tane modul cevirdim 20 defa admin girişi yaptim bu sizce neden kaynaklaniyor olabilir peşpeşe iki çeviri yapamiyorum ...

Akar
26-09-2007, 21:27:14
Öncelikle Joomla! ve JoomFish sürümünüzün güncel olduğundan emin olun, değilse sürümleri güncelleyin.

Bu konuyu kapatıyorum. Zira 1.7 sürümü güncel değil. 1.8 RC sürüm şu an yayında ve bununla ilgili ayrı bir konumuz var. Oradan devam edebiliriz.

Ayrıca Tahsin ALTAY imzalı bir konuda Joomla!'da oturum zamanaşımı hatası alanlar için çözüm getirilmişti.

Öncellikle sürüm güncellemelri gerekliyse yapın ve sorununuz devam ederse o çözümü uygulayın.